6 είδη που μπορείς να προσθέσεις στο avocado toast σου για να το κάνεις ακόμη καλύτερο

19.02.2022
6 είδη που μπορείς να προσθέσεις στο avocado toast σου για να το κάνεις ακόμη καλύτερο
Ήρθε η ώρα να ενισχύσεις το πρωινό σου

Το τοστ με αβοκάντο είναι αρκετά απολαυστικό όπως είναι, αλλά μερικές φορές μπορεί να θέλεις να αλλάξεις λίγο τα πράγματα και να πας αυτό το πολυαγαπημένο πρωινό στο επόμενο επίπεδο. Ευτυχώς, το τοστ με αβοκάντο είναι ένας πρακτικά τέλειος καμβάς, που σημαίνει ότι μπορείς να προσθέσεις σχεδόν οτιδήποτε και θα εξακολουθεί να είναι νόστιμο.

Το μυστικό για αφράτες, καραμελοποιημένες ψητές γλυκοπατάτες

Παρακάτω θα δεις τους πιο εύκολους τρόπους να αναβαθμίσεις το αβοκάντο toast σου:

Ένα τηγανητό αυγό
Ο αφράτος κρόκος του τηγανητού αυγού συνδυάζεται τέλεια με ψωμί και κρεμώδες αβοκάντο.

Καπνιστός σολωμός
Ο καπνιστός σολομός σερβίρεται συχνά σε μπέιγκελ, αλλά είναι επίσης υπέροχος σε τοστ με αβοκάντο. Η αλμύρα του σολομού συμπληρώνει την ουδέτερη γεύση του αβοκάντο και ο σολομός είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών και υγιεινών ωμέγα-3 λιπαρών οξέων.

Ψητές ντομάτες και μοτσαρέλα
Εάν σου αρέσει η σαλάτα caprese, μπορείς να προσθέσεις μερικές ντομάτες και μοτσαρέλα στο τοστ σου. Δοκίμασε να τις ψήσεις ελαφρώς πριν τις βάλεις στο τοστ σου - με αυτόν τον τρόπο, θα είναι ζεστές και ζουμερές. Ρίξε λίγο ποιοτικό ελαιόλαδο και κρέμα βαλσάμικο πάνω από το τοστ και είσαι έτοιμη!

Τυρί τριμμένο
Για κάτι πιο απλό, πρόσθεσε στο τοστ αβοκάντο τρίμματα ή κομμάτια από το αγαπημένο σου τυρί. Τυριά όπως το κατσικίσιο και η φέτα λειτουργούν καλύτερα, καθώς θα φέρουν μια χορταστική γεύση στο τοστ σου. Μη διστάσεις να προσθέσεις κομμάτια μπέικον, θρυμματισμένες νιφάδες κόκκινης πιπεριάς ή οτιδήποτε άλλο έχεις στη διάθεσή σου.

Ρεβύθια φούρνου
Αν θες ένα vegan τοστ με αβοκάντο, δοκίμασε ρεβίθια φούρνου. Τα μικρά αυτά όσπρια θα προσθέσουν μια χορταστική τραγανή γεύση στο τοστ σου και είναι εύκολο να τα φτιάξεις. Εκτός αυτού, έχουν πολλά διατροφικά οφέλη. Μη διστάσεις να δοκιμάσεις διαφορετικά μπαχαρικά με βάση τις προτιμήσεις σου.

Σάλσα
Η σάλσα δεν είναι μόνο για πατατάκια! Είτε το πιστεύεις είτε όχι, το δημοφιλές καρύκευμα έχει υπέροχη γεύση όταν ψηθεί σε τοστ με αβοκάντο. Εάν δεν έχεις χρόνο, μπορείς να επιλέξις μια σάλσα σε βάζο, αλλά αν έχεις λίγα λεπτά στη διάθεσή σου, δοίμασε να φτιάξεις μια με φρέσκα φρούτα.