Έτσι θα κάνεις το τέλειο βραστό αβγό: Συμβουλές μαγειρικής από πρωταγωνίστρια του «OIΤNB» [video]

26.10.2018
Έτσι θα κάνεις το τέλειο βραστό αβγό: Συμβουλές μαγειρικής από πρωταγωνίστρια του «OIΤNB» [video]
Η Laura Prepon δημιούργησε ένα χρήσιμο κανάλι στο YouTube με συμβουλές για πολύ απλά και καθημερινά πράγματα στην κουζίνα μας

Θέλεις να μάθεις πώς να βράζεις τέλεια ένα αυγό; Μήπως θέλεις να δεις ένα βίντεο για το πώς να δημιουργήσεις το δικό σου γάλα αμυγδάλου; Αναρωτιέσαι με ποιο τρόπο πρέπει να ραντίζεις με ξίδι τη σαλάτα σου;

Αν ναι, η ηθοποιός Laura Prepon θα σε καλύψει στο νέο κανάλι της στο YouTube, όπου δείχνει στους επισκέπτες της τα μυστικά μαγειρικής και μερικές από τις συνταγές που χρησιμοποιεί περισσότερο.

Η Prepon – η οποία έγινε γνωστή από το «That 's 70s Show» και το «Orange Is the New Black» - ξεκίνησε σιγά σιγά να κάνει vlogging πριν από περίπου ένα μήνα και δημιούργησε συνολικά τέσσερα βίντεο που έχουν συγκεντρώσει περισσότερες από 124.000 εμφανίσεις μέχρι αυτή τη στιγμή. Βέβαια με 30.000 εγγεγραμένους δεν μπορεί να κάνει το μπαμ όπως έκαναν πέρσι οι Will Smith και Kevin Hart.

Διάβασε ακόμη: Τα κόλπα των αυγών: Έτσι μπορείς να καταλάβεις αν είναι φρέσκα ή βρασμένα

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν φρου φρου και αρώματα στο κανάλι αυτό. Απλά θα δεις την απολύτως ευχάριστη Prepon να στέκεται σε μια κουζίνα και να προτείνει τα βασικά για το μαγείρεμα.

Η ιδέα του καναλιού, δήλωσε η Prepon, προήλθε από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου. Οι φαν της ζήτησαν νέες συμβουλές, συνταγές και κόλπα στην κουζίνα και έτσι αποφάσισε να τους τα δείξει αντί να τους τα πει.

Η Prepon, της οποίας το βιβλίο ονομάζεται «The Stash Plan: Your 21-Day Guide to Shed Weight, Feel Great, and Take Charge of Your Health», ενθαρρύνει τους θεατές να γνωρίζουν ακριβώς από πού προέρχεται το φαγητό τους.

Διάβασε κι αυτό: Όλα όσα πρέπει να προσέχεις όταν αγοράζεις αυγά, σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ

Για μια πρώτη γεύση από τις συμβουλές της Prepon ιδού το βίντεό της όπου δείχνει βήμα βήμα τον τρόπο για να κάνει κάποιος το τέλειο βραστό, σκληρό αβγό!