Διάσημοι που υπογράφουν τα δικά τους ποτά!

02.08.2015
Το πιο διάσημοι ζευγάρι που έχει βάλει την υπογραφή του σε ποτό είναι οι Μπρατζελίνα. Ποιοί άλλοι διάσημοι έχουν δραστηριοποιηθεί στο χώρο;

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως τα τελευταία χρόνια το διάσημο ζευγάρι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί δραστηριοποιείται στο χώρο της οινοποιίας με μεγάλη επιτυχία αφού τα κρασιά τους έχουν γίνει ανάρπαστα.

Είναι παραγωγοί ενός ιδιαίτερου ροζέ κρασιού με το όνομα "Chateau Miraval", από την περιοχή που βρίσκεται το κτήμα και οι αμπελώνες τους στη νότια Γαλλία, όπου βρίσκεται και ο Πύργος Μιραβάλ που έχουν αγοράσει.

Οι Μπραντζελίνα συνεργάστηκαν με τον οινολόγο Μαρκ Περίν (Marc Perrin) και εμφιάλωσαν 6.000 μπουκάλια ροζέ κρασιού το οποίο ονόμασαν "Miraval Rose 2012" και είχαν δώσει τότε προς πώληση έναντι €105 έκαστο.

Το κρασί, όπως και τώρα είχε γίνει ανάρπαστο ενώ ακόμη και το εξειδικευμένο περιοδικό "Wine Spectator" το έχει κατατάξει μέσα στα 100 καλύτερα κρασιά, στην 84η θέση, χαρακτηρίζοντάς το ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο και κομψό.

Ο κριτικός του περιοδικού Κιμ Μάρκους (Kim Marcus) έδωσε 90 βαθμούς με άριστα το 100

Όπως ο ίδιος σημαιώνει προσφέρει αυθεντικές και συμπυκνωμένες γεύσεις αποξηραμένων κόκκινων μούρων, μανταρινιού και πεπονιού και η μεστή επίγευσή του έχει νότες πυριτόλιθου και μπαχαρικών με μια ιδέα κρέμας.

Τζοτρζ Κλούνει

Ο ηθοποιός αποφάσισε να ξεκινήσει τη δικιά του παταγωγή τεκίλας από αγάυη Μεξικού. Εφτιαξε λοιπόν το αποστακτήριό του στο Cabo San Lucas του Μεξικού. Κι αν κι αρχικά ο στόχος ήταν η ιδιωτική κατανάλωση, στην πορεία αποφάσισε μαζί με τον συνεταίρο του κι επιχειρηματία Ραντ Γκέρμπερ να κυκλοφορήσουν τη δικιά τους τεκίλα στην αγορά.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Ήξερες πως κι ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει εμπλακεί κι αυτός στον τομέα των αλκοολούχων ποτών; Το single grain ουίσκι με το όνομα Haig Club δημιουργήθηκε με την επιχειρηματική συμμετοχή του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τζάστιν Τίμπερλεικ

Μπορεί ο Τζάστιν Τίμπερλεικ να μην έχει βάλει τον οβολό του για την παραγωγή κάποιου ποτού όμως πλέον το όνομα του τραγουδιστή είναι πλέον συνυφασμένο με την τεκίλα 901. Ο τραγουδιστής έχει υπάρξει το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας και προώθησης του ποτού ενώ δεν χάνει στιγμή που να μην κάνει γνωστή την προτίμησή του στην εν λόγω μάρκα με ποσταρίσματα στα social media κι όχι μόνο.