FYI

Miss Kay Fragrances, τα girly καλοκαιρινά αρώματα που μπορείς να έχεις συνέχεια μαζί σου!

11.06.2020
Miss Kay Fragrances, τα girly καλοκαιρινά αρώματα που μπορείς να έχεις συνέχεια μαζί σου!
Τα Miss Kay Fragrances, τα αρώματα από την Ιταλία με τις ανάλαφρες και δροσερές νότες, έρχονται για να δώσουν άλλον αέρα στις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Δέκα πανέμορφα μπουκαλάκια κλείνουν μέσα τους μικρές στιγμές ευτυχίας που σίγουρα θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις και θα κάνουν τους πάντες γύρω σου να αναρωτιούνται τι άρωμα φοράς.

Αρώματα On-The-Go

Η χαριτωμένη τους συσκευασία χωράει σε κάθε τσάντα για να μπορείς να τα έχεις πάντα και παντού μαζί σου! Φτιαγμένα από τα πιο φίνα συστατικά χαρίζουν μεγάλη διάρκεια, ξυπνώντας όλες τις αισθήσεις.

Για τις φετινές σου διακοπές, επιλέξαμε δύο αγαπημένα αρώματα με απαλή σύνθεση και υπέροχη μυρωδιά που ταιριάζουν απόλυτα στην ανέμελη & ανεβασμένη διάθεση του καλοκαιριού.

Sun Kissed

Γλυκό και φρουτώδες, το Sun Kissed είναι ακαταμάχητο σαν ένα παγωμένο παγωτό ξυλάκι. Μερικές σταγόνες αρκούν για να σε μεταφέρουν κάτω από τον καυτό ήλιο, σε μια εξωτική παραλία με κατάλευκη άμμο. Οι φρέσκες και αναζωογονητικές νότες από φρούτα σε ταξιδεύουν, χαρίζοντας την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας!

KEY NOTES: Αγγούρι, Καρπούζι, Τριαντάφυλλο, Βιολέττα, Ανανάς, Musk, Ξυλώδεις νότες

Ride The Waves

Ταξίδεψε σε έναν «ωκεανό» φρεσκάδας με ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη θάλασσα! Η μυρωδιά καθαριότητας και φρεσκάδας από το Ride The Waves σε κάνει να νιώθεις ζωντανή. Αφέσου στον γαλήνιο ρυθμό από τα κύματα και νιώσε να σε κυριεύει ένα γλυκό αεράκι από musk και κίτρο.

KEY NOTES: Marine Note, Κίτρο, Lily of the Valley, Water Jasmine, Κεδρόξυλο, Musk

Και κάπως έτσι, είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις!

Ανακαλύψτε ολόκληρη την συλλογή Miss Kay αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα hondoscenter.com.

Ανακαλύψτε τη συλλογή αρωμάτων Miss Kay μόνο στα καταστήματα Hondos Center.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε online στο www.hondoscenter.com

Miss Kay

Η Miss Kay είναι ένα διεθνές φαινόμενο της αρωματοποιίας που κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που επιλέγουμε το άρωμά μας. Προσφέροντας μία σειρά από 10 διαφορετικές fun & unique αρωματικές επιλογές, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας «γκαρνταρόμπα αρωμάτων» τα οποία συνδυάζουν την ποιότητα και τη σοφιστικέ ταυτότητα της Ιταλίας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Όλα τα αρώματα της Miss Kay παράγονται στην Ιταλία και περιέχουν τα πιο φίνα συστατικά.

Σχετικά με τα Hondos Center

Από την ίδρυση τους το 1967 έως σήμερα, τα Hondos Center αριθμούν τα 74 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και είναι γνωστά ως το πιο καθιερωμένο δίκτυο λιανικής στην ελληνική αγορά. Με πάνω από 6.000 άτομα προσωπικό, η εταιρία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς στην ευρωπαϊκή αγορά. Η αποστολή της Hondos Center είναι να διατηρήσει την ηγετική της θέση στη αγορά των καλλυντικών και της μόδας, καθώς και να επεκταθεί σε πόλεις με ιδιαίτερο επιχειρηματικό ενδιαφέρον. Το κύριο μας μέλημα είναι η διαρκής ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία shopping.

Ανακαλύψτε τη συλλογή αρωμάτων Miss Kay αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center

Αγία Παρασκευή, Αγρίνιο, Αιγάλεω, Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Αμαλιάδα, Αμπελόκηποι, Άμφισσα, Άρτα, Βέροια, Βόλος, Γλυφάδα, Δράμα, Έδεσσα, Ερμού, Ζάκυνθος, Ηγουμενίτσα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Κάλυμνος, Καρδίτσα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κηφισιά, Κοζάνη, Κολωνάκι, Κομοτηνή, Κόρινθος, Κως, Λαμία, Λάρισα, Λειβαδιά, Λευκάδα, Μαρούσι, Μεσολόγγι, Μύκονος, Μυτιλήνη, Ναύπακτος, Ναύπλιο, Νέα Ερυθραία, Νέα Σμύρνη, Ξάνθη, Ομόνοια, Παγκράτι, Πάτρα, Πειραιάς, Περιστέρι, Πτολεμαϊδα, Πύργος, Ρέθυμνο, Ρόδος, Σάμος, Σαντορίνη, Σέρρες, Σπάρτη, Σπάτα, Σύρος, Τρίκαλα, Τρίπολη, Χαλάνδρι, Χαλκίδα, Χανιά, Χίος.

Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε online στο www.hondoscenter.com