FYI

Η Triumph από το 1886 μέχρι και σήμερα σε μια μοναδική έκθεση

11.03.2015
Η Triumph για πρώτη φορά, σας ανοίγει τις «πόρτες» της ιστορίας και της επιτυχημένης πορείας της μέσα στα χρόνια… από το 1886 μέχρι και σήμερα.

Με περηφάνια σας ανακοινώνουμε τα εγκαίνια της σπουδαίας ιστορικής έκθεσης «Triumph – από το 1886», που θα πραγματοποιηθεί στο Golden Hall στις 13-28 Μαρτίου.

Η Triumph ιδρύθηκε το 1886, ξεκινώντας ως ένα μικρό εργοστάσιο. «Μεγάλωσε» και εξελίχθηκε μέσα στο χρόνο, φτάνοντας να γίνει η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως. Διανύοντας αυτά τα χρόνια, δημιουργήσαμε συλλογές εσωρούχων οι οποίες ήταν πάντα μπροστά από την εποχή τους, ως προς το σχεδιασμό, τις καινοτομίες αλλά και την αγάπη με την οποία δημιουργήθηκαν.

Πάντα όμως τον πρωταρχικό λόγο για εμάς είχε η τέλεια εφαρμογή και η αφοσίωση, στο να δίνουμε λύσεις σε όλα όσα αναζητούν οι γυναίκες. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους, αναλύουμε τα δεδομένα και δημιουργούμε με ουσία… είμαστε «The Makers of Lingerie».

Έχοντας εκπληρώσει όλους μας τους στόχους, θα θέλαμε με περηφάνια να παρουσιάσουμε και να μεταβιβάσουμε τη γνώση και την εμπειρία αυτή σε όλους. Στην ιστορική αυτή έκθεση (13-28 Μαρτίου) και μέσα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της, θα «περπατήσετε» μέσα στις δεκαετίες, θα «νιώσετε» τις αλλαγές και θα γνωρίσετε όλες τις άγνωστες και ενδιαφέρουσες πτυχές της πορείας μας, οι οποίες μας βοήθησαν να κατακτήσουμε την κορυφή.

Ένα μαγικό ταξίδι αισθήσεων και πληροφοριών θα ξεκινήσει και με συνεπιβάτες εσάς, θα γνωρίσουμε τη γυναίκα του 1920 και την πορεία της μέχρι σήμερα. Μια πορεία γεμάτη αγώνες και δυσκολίες, για να φτάσει στη θέση που της αναλογεί.

Και φτάνοντας στο σήμερα, συνεχίζουμε ακάθεκτοι να πορευόμαστε με μόνο γνώμονα τη γυναίκα και τις ανάγκες σας. Γνωρίστε τη νέα μας προσπάθεια να βοηθήσουμε 500.000 γυναίκες να βρουν το “The One”, το ιδανικό σουτιέν για εκείνες, που θα αλλάξει την καθημερινότητα και τη ζωή τους.

Γιατί όλα ξεκινάνε από «μέσα» μας…