FYI

Micro-pedi για τέλειο πεντικιούρ σπίτι από την Silk’ n

17.07.2012
Η Κωτσόβολος μας φροντίζει με έξυπνες και εύκολες λύσεις! Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, λανσάρει αποκλειστικά στα καταστήματά της, τη “μικρή” αλλά αποτελεσματική συσκευή Micro-Pedi της εταιρείας Silk’ n, για γρήγορη και εύκολη περιποίηση των ποδιών στο σπίτι.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Είναι γεγονός ότι το σκληρό δέρμα, η τραχιά επιφάνεια και οι κάλοι ταλαιπωρούν καθημερινά τα πόδια. Αν αυτό που χρειάζεστε, είναι να πείτε αντίο στις σκληρές φτέρνες, τότε η Κωτσόβολος, λανσάροντας αποκλειστικά στα καταστήματά της τη νέα συσκευή Micro-Pedi, σας προσφέρει την καταλληλότερη λύση για εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα. Η συσκευή αυτή, σχεδιάστηκε για τη λείανση των ξηρών σημείων και των κάλων στα πόδια και αποτελεί μία πολύ ασφαλή λύση σε σχέση με τις μεταλλικές ξύστρες ποδιών που χρησιμοποιούν λεπίδες και κόβουν το δέρμα. Μια προτωποριακή συσκευή που είναι ευκολότερη στη χρήση ακόμα και σε σύγκριση με τις ελαφρόπετρες, με τις οποίες το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόνο μετά από πολλή και έντονη τριβή.

Σήμερα, το επαγγελματικό πεντικιούρ, μπορεί να αποτελεί καλοκαιρινή συνήθεια και να φαντάζει περιττό έξοδο για τις περισσότερες γυναίκες. Η Κωτσόβολος, όμως, με τη νέα συσκευή Micro-Pedi προτείνει περιποίηση των ποδιών στο σπίτι για όλο το χρόνο εύκολα και οικονομικά. Το Micro-Pedi σε βοηθάει να ξεχωρίζεις σε κάθε σου βήμα… κάθε στιγμή!

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας συσκευής Silkn, ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, κ. Κώστας Στράτης δήλωσε: «Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε πραγματικά δίπλα στους πελάτες μας και ιδιαίτερα στη γυναίκα προσφέροντάς τους οικονομικές λύσεις για κάθε τους ανάγκη. Η Κωτσόβολος, λανσάρωντας αποκλειστικά τη νέα συσκευή Micro-Pedi δίνει τη δυνατότητα για επαγγελματική περιποίηση των ποδιών στο σπίτι. Εκ μέρους της εταιρείας Κωτσόβολος, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε και να προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους καταναλωτές».