FYI

LunarGlide+ 4: ανεβάζει την εμπειρία του τρεξίματος

18.07.2012
Αυτό το καλοκαίρι, την στιγμή που οι μεγαλύτεροι αθλητές στον κόσμο θα αγωνίζονται για να πετύχουν καθοριστικές νίκες, οι δρομείς σε όλα τα μέρη του κόσμου μπορούν να βγουν στο δρόμο και να τρέξουν καταγράφοντας χιλιόμετρα, εκμεταλλευόμενοι τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες αθλητές για να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Όλα αυτά μέσα από την ολοκαίνουρια, τέταρτη γενιά των υποδημάτων Nike LunarGlide+, η οποία διαθέτει την τεχνολογία Flywire.

Φέτος, οι σπρίντερ και οι δρομείς μεσαίων αποστάσεων στο Λονδίνο θα αγωνιστούν φορώντας τα Nike Zoom Superfly R4 και Nike Zoom Victory Elite αντίστοιχα, δύο υποδήματα που διαθέτουν την επαναστατική τεχνολογία Nike Flywire - μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται επίσης στα Nike LunarGlide+ 4 και προσφέρει εφαρμογή "σαν γάντι".

«Το νέο LunarGlide+4 συνδυάζει εκπληκτική εφαρμογή και υποστήριξη με το αντικραδασμικό σύστημα Lunarlon» δήλωσε ο Rob Williams, Sr. Footwear Designer for Nike Running.

Το Nike LunarGlide+4 είναι μέρος της συλλογής Nike Lunarlon: μιας σειράς ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων που βελτιώνουν τις επιδόσεις, η οποία περιλαμβάνει τα Nike LunarGlide+4 (για τρέξιμο), Nike Hyperdunk (για μπάσκετ), Nike LunarTR1 και Nike Lunar HyperWorkout+ (για προπόνηση).

Και φυσικά, η νέα έκδοση του LunarGlide υποστηρίζει την τεχνολογία Nike+, πράγμα που σημαίνει ότι οι δρομείς θα μπορούν να παρακολουθούν, να συγκρίνουν και να μοιράζονται τα στοιχεία των διαδρομών τους μέσω του nikeplus.com, της μεγαλύτερης κοινότητας δρομέων διεθνώς, που διαθέτει περισσότερα από 6 εκατομμύρια μέλη.

Αναμετρηθείτε με κορυφαίους αθλητές σε μία σχεδιαστική μάχη με το NIKEiD!

Μεγάλοι αθλητές όπως η Allyson Felix (χρυσή Ολυμπιονίκης σκυταλοδρομίας και κάτοχος τριών Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων στα 200 μέτρα, ΗΠΑ), ο Mo Farah (πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων και κάτοχος του εθνικού ρεκόρ και του ρεκόρ Ευρώπης στα 10.000 μέτρα, Ην. Βασιλείο) και η Serena Williams (πρωταθλήτρια τένις από τις ΗΠΑ) Liu Xiang δημιούργησαν ήδη τα δικά τους Nike LunarGlide+4 iD παπούτσια και η Nike σε προσκαλεί να αναμετρηθείς μαζί τους!

Η Felix άντλησε έμπνευση για την δημιουργία του δικού της παπουτσιού, από το επίτευγμά της, το 2003, όπου σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα 200m που πέτυχε ποτέ μια αθλήτρια γυμνασίου (22:11). Ο Farah ανακάλυψε το ταλέντο του στο τρέξιμο όταν ήταν παιδί, παίζοντας ποδόσφαιρο, και έτσι σχεδίασε ένα υπόδημα εμπνευσμένο από την αγαπημένη του ομάδα. Η Williams δείχνει το πάθος της για την πόλη που γεννήθηκε χρησιμοποιώντας το πορτοκαλί και το πράσινο χρώμα.

Σχεδιάστε κι εσείς το δικό σας, ξεχωριστό Nike LunarGlide+4 στο NIKEiD.