FYI

Blanco: Αγοράζεις jean & κερδίζεις 5 ευρώ έκπτωση

06.02.2012
H Blanco μοιράζεται το πάθος της για τα jeans με μια καμπάνια τόσο γοητευτική, όσο και η τιμή τους! Καινούρια σχέδια από 17,99€ είναι ήδη διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Blanco σε Αθήνα και Πάτρα

Χρειαζόταν υπομονή. Αυτή τη φορά ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που αποφασίσαμε να αφιερώσουμε στη λατρεία μας για τα jeans. Jeans παντού λοιπόν! Jeans στις βιτρίνες μας, jeans για το γραφείο, jeans για τη βόλτα, jeans και για τη βραδινή μας έξοδο! Παντελόνια για τέλεια εφαρμογή και άνεση, όση χρειάζεται κανείς και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει περισσότερα από 17,99 €!

Η Izabel Goulart, πρωταγωνίστρια της καμπάνιας WE LOVE SUITEBLANCO, SPRING SUMMER 12, ποζάρει ξανά για τη Blanco και εξυμνεί τις καμπύλες, μέσα από μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά σχέδια και σιλουέτες της νέας συλλογής.


Εφαρμοστά και πολύ στυλάτα, τα jeans σε super skinny φόρμες, είναι οι πραγματικοί θριαμβευτές της συλλογής. Η ποιότητα που έχει το βαμβάκι σε συνδυασμό με μία δόση ελαστικότητας κάνουν τα μοντέλα αυτής της συλλογής εξαιρετικά άνετα και sexy. Σας παρουσιάζουμε το must have της εποχής, προσφέροντας ταυτόχρονα την ελευθερία της επιλογής μέσα από πλήθος διαφορετικών version: σε φινιρίσματα, χρώματα και υφές.

Πολλές version για κάθε jean λοιπόν, για πολλά και διαφορετικά στυλ. Από το ρομαντισμό, που συνδυάζει την ύφανση των jean με λευκές δαντέλες και ημιδιαφανείς γάζες, στο αεροπορικό στυλ που αναδεικνύει το δέρμα ως απόλυτο denim και μέχρι το πιο προχωρημένο look, σε συνδυασμό με cropped μπλουζάκια, που αφήνουν την κοιλιά εκτεθειμένη. Γυναίκα ή κοριτσάκι, αυτό που έχει σημασία είναι να καταφέρεις να κάνεις τα jeans σου συνένοχο του στυλ.

Από την άλλη, ο Σέρβος Nikola Jovanovic είναι και πάλι το πρόσωπο της καμπάνιας WE LOVE JEANS της ανδρικής συλλογής.


Χρησιμοποιώντας πάντα τα βασικά, τα μοντέλα σε ίσια γραμμή κερδίζουν χάρη στο φινίρισμά τους ενώ τα super skinny κομμάτια κερδίζουν με το χρώμα τους και, πάνω από όλα, προσφέρουν άνεση και στυλ.