FYI

Η Χριστουγεννοχώρα για μικρά & μεγάλα παιδιά στο "River West"

29.11.2011
Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST φοράει τα «καλά» του στις 21 Νοεμβρίου 2011 και υποδέχεται με την πιο ατμοσφαιρική

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST φοράει τα «καλά» του στις 21 Νοεμβρίου 2011 και υποδέχεται με την πιο ατμοσφαιρική και χαρούμενη διάθεση τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, δημιουργώντας μια χώρα μαγική, με κατοίκους τον Άη – Βασίλη, τα ξωτικά, τους καλικάτζαρους, γεμάτη με ζαχαρωτά, όμορφα στολίδια, δώρα και μυρωδιές Χριστουγέννων. Η πιο παραμυθένια χώρα στην Αττική, είναι φέτος η Χριστουγεννοχώρα του εμπορικού κέντρου RIVER WEST

Από την Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2011, ο Άη Βασίλης φθάνει στη Χριστουγεννοχώρα με το μαγικό τρένο του, έχοντας διάθεση για πολλές Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και για πλούσια δώρα στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους φίλους του εμπορικού κέντρου RIVER WEST.

Η Χριστουγεννοχώρα του RIVER WEST υπόσχεται ότι στις φετινές γιορτές κανένας δεν θα βαρεθεί, αφού από τις 03 έως τις 15 Δεκεμβρίου όλοι θα μπορούν να επισκεφθούν τον Αη – Βασίλη στο σπίτι του και να κάνουν βόλτα με το μαγικό του τρένο. Μια βόλτα στην παραμυθένια χώρα με παρέα την «Πολύχρωμη Σπείρα» που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να φτιάξουν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και στολίδια για το δέντρο, να γράψουν ευχητήριες κάρτες γεμάτες αγάπη, να δημιουργήσουν το γούρι των Χριστουγέννων, να κερδίσουν το πιο γλυκό γλυφιτζούρι...και όλα αυτά διασκεδάζοντας!

Και το εορταστικό κλίμα θα συνεχίζεται γιατί τα αγαπημένα μας ξωτικά θα βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο για να φτιάξουν τη διάθεση όλων με το δικό τους μοναδικό και μαγικό τρόπο.