FYI

Με Ideal Standard αλά "Playa"

27.04.2011
Η νέα σειρά ειδών μπάνιου ‘Playa’ της Ideal Standard, χαρακτηρίζεται από απλό σχεδιασμό και τις πολλές εναλλακτικές λύσεις.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Η νέα σειρά ειδών μπάνιου ‘Playa’ της Ideal Standard, χαρακτηρίζεται από απλό σχεδιασμό και τις πολλές εναλλακτικές λύσεις. Έτσι, σας επιτρέπει να ανακαλύψετε το στυλ που πραγματικά ταιριάζει στο δικό σας χώρο. Κάθε μοντέλο της σειράς συνδυάζει σύγχρονες καμπύλες και ευθείες γραμμές, αποπνέοντας μια δυναμική και ταυτόχρονα αυθεντική αίσθηση και αποκαλύπτουν τον ξεχωριστό σχεδιασμό του πολυβραβευμένου ArteFakt Design Studio, που υπογράφει τη συλλογή. Ο Achim Pohl, μέλος της σχεδιαστικής ομάδας ArteFakt, σχολιάζει: "Η συλλογή ‘Playa’ έχει μια πολύ χαρακτηριστική γραμμή σχεδίασης με οικείες μορφές και καινοτομικά στοιχεία που πραγματικά την κάνουν να ξεχωρίζει. Χάρις σ’ αυτή την προσέγγιση, η συλλογή αντιπροσωπεύει το σύγχρονο στυλ στο μπάνιο με ένα νέο και μοντέρνο χαρακτήρα."

Δημιουργήστε το μπάνιο σας ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, την αισθητική σας και το χώρο που έχετε στη διάθεσή σας. Μια πλούσια γκάμα από νιπτήρες, λεκάνες και μπιντέ, κρεμαστά ή δαπέδου, σε πολλά μεγέθη και σχήματα, σαs βοηθά να εκμεταλλευτείτε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τιs διαστάσειs του μπάνιου ή του WC σαs. Επιπλέον, ανάμεσα στα τέσσερα σχήματα και τις οκτώ διαφορετικές διαστάσεις μπανιέρας, από τη πιο μικρή έως και την πιο ευρύχωρη, θα βρείτε σίγουρα αυτή που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

Χάρις στη σχεδιαστική άποψη της σειράς Playa, το μπάνιο μετατρέπεται σ’ έναν ευχάριστο χώρο καθημερινής περιποίησης για όλη την οικογένεια: πρακτικός αλλά και εύκολος στη συντήρηση. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των νιπτήρων Playa με τις στρογγυλεμένες γωνίες και το σχήμα τους σε μορφή «D» δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο αισθητικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε τους με τις μπαταρίες νιπτήρα και μπιντέ ‘Active’ και απολαύστε προηγμένη τεχνολογία και βραβευμένη σχεδίαση στην καθημερινότητά σας με την άνεση που σας ταιριάζει.

Τη νέα συλλογή ‘Playa’ της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.

Ideal Standard Showroom:

Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2