3 τρόποι για να παρακολουθείς stories στο instagram χωρίς να φαίνεται ο λογαριασμός σου

3 τρόποι για να παρακολουθείς stories στο instagram χωρίς να φαίνεται ο λογαριασμός σου
Κι όμως, φαίνεται ότι υπάρχει τρόπος να βλέπεις τα stories κάποιου χωρίς να σε παίρνει είδηση.

Tα social media είναι πια ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και πολύς κόσμος ξοδεύει αρκετό χρόνο καθημερινά στο να συμμετέχει ή απλώς να τα παρακολουθεί. Και είναι επίσης αλήθεια, πως είτε θέλουν να το παραδεχτούν είτε όχι, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να "παρακολουθούν" τα Instagram stories κάποιου πρώην. Κι ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου θέλεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου, υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν θέλεις να του δώσεις την ικανοποίηση να δει το όνομά σου στη λίστα όσων βλέπουν τα stories του.

Και εκεί προκύπτει το ερώτημα: Πώς μπορώ να βλέπω τα stories του χωρίς να βλέπει το όνομα μου. Αν και δεν είναι μια επίσημη λειτουργία της εφαρμογής, υπάρχουν τρόποι να παρακολουθείς τα stories άλλων λογαριασμών, χωρίς να εμφανίζεται το όνομά σoυ στην ενότητα «Προβολές».

Συνέχισε να διαβάζεις, για να μάθεις κολπάκια που θα σε βοηθήσουν να παρακολουθείς ανώνυμα τα Instagram stories.

Ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης

Το Instagram προφορτώνει μια σειρά από stories, ώστε όταν συνδέεσαι να μπορείς να τα προβάλλεις άμεσα, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σύνδεσής σου. Και όταν δεν έχεις σύνδεση WiFi ή κινητής τηλεφωνίας, τα stories δεν μπορούν να μετρήσουν την προβολή σoυ. Έτσι, αν πας στο προφίλ κάποιου και μετά μεταβείς στη λειτουργία πτήσης, απενεργοποιήσεις το σήμα του κινητού σου και επιστρέψεις στη σελίδα του για να δεις το story του, ο χρήστης δεν θα σε δει στο αρχείο καταγραφής των θεατών του. Λάβε υπόψη ότι εάν ο χρήστης έχει ανεβάσει μια ιδιαίτερα μεγάλη ιστορία ή πολλές μικρές, πιθανότατα δεν θα προφορτωθούν όλες, επομένως θα μπορείς να δεις μόνο μερικές. Άρα θα πρέπει να επαναλάβεις αυτή τη διαδικασία.

6 εύκολοι τρόποι να εξοικονομείς χρήματα κάθε μέρα

Χρησιμοποίησε ένα Third-Party App

Εάν είσαι πραγματικά περίεργη για το τι κάνει στη ζωή του ο πρώην σου, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις ένα Third-Party App που επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν ιδιωτικά τις δημόσιες ιστορίες IG και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείς στον λογαριασμό σου. Ιστότοποι όπως το Insta Stories Viewer απαιτούν μόνο να εισαγάγεις το όνομα χρήστη για να προβάλεις τα stories του ανώνυμα, πράγμα που σημαίνει ότι το άτομο που δημοσίευσε το story δεν θα μπορεί να σε εντοπίσει. Φυσικά, δεν θα μπορείς να μπεις κρυφά εάν ο λογαριασμός του είναι ιδιωτικός.

Πώς να σταματήσεις να συγκρίνεις συνεχώς τον εαυτό σου με άλλους ανθρώπους στο Διαδίκτυο

Κάνε έναν νέο λογαριασμό στο instagram

Εάν είναι σημαντικό για εσένα να έχεις τον λογαριασμό σου απόρρητο και θέλεις να μπορείς να βλέπεις τι κάνουν οι άλλοι χωρίς να τους ενημερώνεις ότι είσαι συνδεδεμένη, μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν δεύτερο λογαριασμό Instagram (το λεγόμενο Finsta) για να τους παρακολουθείς κρυφά. Εφόσον ο λογαριασμός που θέλεις να δεις είναι δημόσιος ή έχεις γίνει αποδεκτός ως follower ενός ιδιωτικού λογαριασμού, θα μπορείς να δεις το story χωρίς το άτομο να γνωρίζει ότι ήσουν εσύ.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.05.2023 - 10:42