Visit Greece: Η νέα καμπάνια του ΕΟΤ για την Ελλάδα μιλά για μια "εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή" και έτσι είναι

13.05.2023
Visit Greece: Η νέα καμπάνια του ΕΟΤ για την Ελλάδα μιλά για μια "εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή" και έτσι είναι
Η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει (και όπως φαίνεται με το... δεξί) και το νέο βίντεο του ΕΟΤ είναι ακόμη ένας ύμνος προς τη χώρα μας.

Μπορεί ο καιρός να έχει "τρελαθεί" και ο κόσμος να λέει ότι "ο Μάιος έχει κατάθλιψη", όμως το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η τουριστική κίνηση στη χώρα μας, ειδικά σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη και η Ρόδος, παρουσιάζει ήδη άνοδο.

Στο πλαίσιο της προώθησης του ελληνικού τουρισμού σε όλο τον κόσμο η νέα καμπάνια του ΕΟΤ έφτασε με τίτλο «Greece. A life-changing experience» (Ελλάδα – Εμπειρία που σου αλλάζει τη ζωή) και έχει ως στόχο να προσελκύσει το διεθνές κοινό και να ενισχύσει περαιτέρω τη ζήτηση για αυθεντικές εμπειρίες διακοπών στην Ελλάδα, μέσα από τους ανθρώπους και τη φύση της χώρας, που μπορεί ακόμα να προσφέρει αυθεντικές, βιωματικές εμπειρίες που ενδεχομένως κάποιοι δεν έχουν ξαναζήσει ποτέ στη ζωή τους!

Για τον στόχο αυτό δημιουργήθηκε μια μικρή ταινία/σποτ που, στην ουσία, περιγράφει με εικόνες αυτό που είναι οι διακοπές στην Ελλάδα και αυτό γίνεται με κάπως... ανάποδη τακτική.

«Οι διακοπές στην Ελλάδα δεν είναι και εύκολη υπόθεση», ακούμε στο σποτάκι... Σκαλιά να ανεβείς, άμμο να περπατήσεις, κόκορες να σε ξυπνούν, ήλιος καυτός, δρόμοι χωμάτινοι, χωριά στο πουθενά, γεύσεις ασυνήθιστες. Oι «δυσκολίες» που προκύπτουν από την ανέγγιχτη φύση, την απλότητα και αυθεντικότητα της χώρας, που όμως κάνουν τις διακοπές, μια ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής, και οι εικόνες για του λόγου το αληθές αφού ο ενδιαφέρομενος παίρνει απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως: «Τι γεύση έχει η ντομάτα όταν πλένεται στη θάλασσα; Πώς νιώθεις όταν βουτάς από ψηλά βράχια σε κρυστάλλινο νερό; Γιατί να χορέψεις αγκαλιά με αγνώστους;».

Οι απαντήσεις στο πολύ όμορφο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα:

{https://www.youtube.com/watch?v=PlCPx9yETCo&ab_channel=VisitGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.05.2023 - 15:39