Φτιάξε κρεβάτι για τον σκύλο σου από μια παλιά βαλίτσα

05.03.2016
Πάρε μερικές ιδέες για το πως μπορείς να φτιάξεις φανταστικά κρεβάτια για τον πιο πιστό σου... φίλο και ταυτόχρονα κάνε την απόλυτη ανακύκλωση.

Δώσε μια "δεύτερη ζωή" στις παλιές αγαπημένες βαλίτσες που έχουν φθαρεί, που πιάνουν χώρο στο πατάρι ή την αποθήκη, που όμως δεν θέλεις να πετάξεις γιατί σου θυμίζουν τα ταξίδια που έκανες παλιά.
Μπορεί οι βαλίτσες σου να είναι Vintage, ακριβές, παλιές ή καινούργιες. Οπως να είναι, όλες κάνουν... φτάνει να διαλέξεις την κατάλληλη, ανάλογα με το μέγεθος του σκυλιού σου. Να μην είναι δηλαδή ούτε πολύ μεγάλη και να "χάνεται" μέσα το σκυλί, ούτε μικρή που να μην μπορεί να βολευτεί.

Αφαίρεσε το πάνω μέρος και κράτα το για κάποια άλλη χρήση. (π.χ. κρεβάτι για το εξοχικό ή για τα κουτάβια που θα έρθουν) Κράτα το κάτω μέρος, το πιο βαθύ και βρες ένα μεγάλο αφράτο μαξιλάρι να βάλεις μέσα ή φτιάξε ένα δικό σου μαξιλάρι (Thorine μαξιλάρι σκύλος ikea) στα μέτρα της βαλίτσας. Μπορείς αν θέλεις να την βάψεις, να την στολίσεις με διάφορα μικροαντικείμενα, να της βάλεις πόδια, (praktiker.gr 2,69€) να την ταιριάξεις στην προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο του τετράποδου φίλου σου.

Το "κρεβάτι βαλίτσα" έχει πολλά πλεονεκτήματα! Θα γλυτώσει το σκυλί από τα νυχτερινά σου παραπατήματα, θα πονάνε τα δικά σου γυμνά δάκτυλα που θα σκοντάφτουν στην βαλίτσα και όχι τα τρυφερά του πόδια, που τώρα πατάς μιας και δεν θυμάσαι ΠΟΤΕ σε ποια θέση έχει αράξει! Μα πάνω από όλα θα του έχεις φτιάξει ένα εκλεκτικής ποιότητας κρεβάτι φορτωμένο με τις αναμνήσεις των ταξιδιών σου. Μην το αναβάλλεις, ξεκίνα...

INFO: moxandfodder.com