Lechuza: Η πιο "έξυπνη" γλάστρα του κόσμου!

09.10.2015
Η γλάστρα που επιλέγουν οι ειδικοί, οι οπαδοί του design και οι λάτρεις των φυτών σε όλον τον κόσμο απέκτησε το τέλειο σπίτι στο Lechuza Concept Store & Café, στους χώρους του νέου PLAYMOBIL FunPark!

Η γλάστρα που επιλέγουν οι ειδικοί, οι οπαδοί του design και οι λάτρεις των φυτών σε όλον τον κόσμο απέκτησε το τέλειο σπίτι στο Lechuza Concept Store & Café, στους χώρους του νέου PLAYMOBIL FunPark!
Με κύρια χαρακτηριστικά την προσωπικότητα της, το design, την καινοτομία, την πρακτικότητα και την υψηλή ποιότητα, η LECHUZA δεν είναι απλά μια γλάστρα. Κομψή και ανεξάρτητη, διαθέτει ευφυές σύστημα αυτοποτισμού, για να ποτίζεται αυτόνομα με τη σωστή ποσότητα νερού, συμβάλλοντας στην καλύτερη ανάπτυξη των φυτών. Με πολλαπλά βραβευμένο design, σε διαφορετικά σχέδια και stylish χρώματα, η LECHUZA στέκεται άψογα στο χώρο, διατηρώντας στεγνό το πάτωμα, ενώ δε φοβάται να πατήσει στο πιο ακριβό χαλί. Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, είναι εξαιρετικά ανθεκτική, ενώ ο λειτουργικός σχεδιασμός της και η σειρά από έξυπνα αξεσουάρ που διαθέτει, κάνουν τη φύτευση και τη μεταφύτευση παιχνίδι.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ
Όταν το 1974 ο Horst Brandstätter παρουσίασε την πρώτη φιγούρα PLAYMOBIL, άλλαξε για πάντα τον τρόπο που ο κόσμος αντιλαμβανόταν το παιχνίδι. 25 χρόνια αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος εμπνεύστηκε μια γλάστρα με ευφυΐα που θα έκανε τα πράγματα διαφορετικά και πολύ πολύ καλύτερα. Με το εύστοχο όνομα «LECHUZA» (στα ισπανικά η κουκουβάγια - σύμβολο σοφίας και σύνεσης) η νέα «πανέξυπνη» γλάστρα ξεκίνησε χωρίς συναγωνισμό, χάρη σε ένα έξυπνο ενσωματωμένο σύστημα αυτοποτισμού, εύκολο στη χρήση, που χωρίς να απαιτεί εξειδικευμένη γνώση εφοδιάζει τα φυτά με την ακριβή ποσότητα νερού και θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται για την καλύτερη ανάπτυξή τους. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αυστηρές προδιαγραφές, με πολλαπλά βραβευμένο design η LECHUZA στέκεται άψογα σε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους, αίθρια και βεράντες. Η LECHUZA φτιάχνεται στη Γερμανία με την τεχνογνωσία και το εξαιρετικό ποιοτικά, ανθεκτικό και γερό πλαστικό της PLAYMOBIL.

Meet the collection: Σχέδια και χρώματα με ακαταμάχητο στυλ. Mini, maxi, επιτραπέζιες, δαπέδου, αυστηρές με καθαρές γραμμές, με έντονο χρώμα ή καμπύλες, οι γλάστρες LECHUZA έχουν σίγουρα στυλ. Ταιριάζουν στην κουζίνα, στο σαλόνι, στη βεράντα, στο αίθριο, σε πράσινες ταράτσες, δίπλα στην πισίνα, σε αστικές ζούγκλες ή σε minimal χώρους. Βρείτε τη LECHUZA που σας ταιριάζει.

Οι Επιτραπέζιες: Διακόσμηση σε πλήρη άνθιση. Απαλές & παστέλ αποχρώσεις σε μικρό μέγεθος. Με βραβευμένο design, είναι τέλειες για δώρο και διακόσμηση του χώρου. Σε stylish αποχρώσεις είναι ιδανική για μικρά περβάζια. Καθαρές γραμμές και minimal διάθεση. Στέκονται άψογα στο τραπέζι, το μπουφέ, τον πάγκο της κουζίνας ή το περβάζι.

Μοντέρνο χρώμα στη βεράντα & τον κήπο: Παιχνίδι με το χρώμα και τη διακόσμηση στο σπίτι και τον κήπο! Η Cascadino & Cascada Color προσφέρεται για λουλούδια, βότανα, φρούτα και λαχανικά, φιλοξενώντας έως και 6 φυτά ανά ανεξάρτητη γλάστρα. Είναι τόσο εύκολη στη χρήση που ενδείκνυται για κηπουρική με παιδιά!

The premiums: Πολύτιμες, λακαρισμένες, υψηλής ποιότητας επιφάνειες. Το απόλυτο στιλ για υψηλές απαιτήσεις. Εντυπωσιακές σε εμφάνιση, κάνουν αμέσως την παρουσία της αισθητή! Διαχωρίζουν το χώρο με μαεστρία και αναδεικνύουν τα φυτά με τον καλύτερο τρόπο. Highlight, τα ενσωματωμένα, αόρατα ροδάκια για εύκολη μετακίνηση.

—Lechuza Concept Store & Café, PLAYMOBIL FunPark. Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων, Κηφισιά τηλ.:2108000018 [email protected], www.lechuza.com