3 εύκολα κόλπα καθαρίσματος που έχουν γίνει viral στο Tik Tok

30.03.2021
3 εύκολα κόλπα καθαρίσματος που έχουν γίνει viral στο Tik Tok
To καθάρισμα δεν είναι πάντα απλό και το ξέρεις καλά. Υπάρχουν πολλά σημεία στο σπίτι που συγκεντρώνουν σκόνη και βρωμιά αλλά αμελείς να τα καθαρίσεις, όπως για παράδειγμα το στρώμα σου. Ευτυχώς, αυτά τα ανοιξιάτικα κόλπα καθαρίσματος στο TikTok μπορούν να σε βοηθήσουν να τελειώσεις σύντομα με τις υποχρεώσεις σου και χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Πριν το καταλάβεις, το σπίτι σου θα φαίνεται όμορφο και καινούργιο.

Αυτή η TikToker σου λέει πώς να καθαρίσεις εύκολα το στρώμα σου

Μην αμελείς να βάζεις συχνά τα κλινοσκεπάσματα για πλύσιμο. Για να κάνεις πραγματικά το κρεβάτι σου να φαίνεται ολοκαίνουργιο, δοκίμασε αυτό το κόλπο για το στρώμα. Η TikToker @mama_mila_ δείχνει πώς να καθαρίσεις το κρεβάτι σου σκουπίζοντας με ηλεκτρική σκούπα το στρώμα και πασπαλίζοντάς το με ένα μείγμα μαγειρικής σόδας και αιθέριων ελαίων. Μετά από περίπου 30 λεπτά, το κρεβάτι σου θα μυρίζει φρεσκάδα και θα είναι πεντακάθαρο.

@mama_mila_

Is there any this better than fresh, crisp linen? 🌙 ##bedroomaesthetic ##bedroomvibes ##cleaningtiktok

♬ Celebrate the Good Times - Mason

Αυτό το TikTok σου υπενθυμίζει να τσεκάρεις τα προϊόντα ομορφιάς σου

Αν είσαι σαν την @karalynndunton, τότε υπάρχει πιθανότατα να έχεις ένα ολόκληρο κατάστημα ομορφιάς από χρησιμοποιημένα σαπούνια, καθαριστικά ή παλιά προϊόντα μαλλιών, συγκεντρωμένα κάτω από το νεροχύτη σου. Ναι, ξέρουμε τα αγαπάς όλα, αλλά ξέρεις ότι πρέπει να πετάξεις μερικά από αυτά, έτσι; Για να σε βοηθήσουμε να καταλάβεις τι να πετάξεις, αυτή η TikToker παρέχει μερικές χρήσιμες συμβουλές. Το Hairspray, για παράδειγμα, τεχνικά έχει ημερομηνία λήξης, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί πολύ μετά από αυτό, οπότε αξίζει να το κρατήσεις. Τις παλιές παλέτες μακιγιάζ όμως; Ίσως θελήσεις να τις αποχαιρετήσεις.

@karalynndunton

It’s never too late for a little spring cleaning 🥰 ##cleaningtips ##HairFoodChallenge ##ASOSFashunWeek ##makeup ##makeuphacks ##springcleaning

♬ Roxanne - Instrumental - Califa Azul

Αυτό το κόλπο αφαιρεί τις βρωμιές από τους τοίχους

Η απομάκρυνση λεκέδων από τους βαμμένους τοίχους ή από επιφάνειες, χωρίς να καταστρέψεις την επίστρωση, μπορεί να είναι δύσκολη. Εάν έχεις μια ατέλεια που θέλεις να αφαιρέσεις, ακολούθησε αυτή τη συμβουλή στο TikTok. Η @allisonscleanin χρησιμοποιεί μαλακτικό υφάσματος αραιωμένο με νερό και πανί μικροϊνών για να σβήσει σημάδια από τον τοίχο της. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για ακρυλικά, ματ ή γυαλιστερά τοιχώματα, επειδή δεν αφήνει πίσω της ραβδώσεις ή γραμμές. Με αυτό το κόλπο, το σπίτι σου θα γυαλίζει από το δάπεδο μέχρι την οροφή.

@allisonscleanin

A little ##cleaninglady secret ##foryou baybee! - ##allisonscleanin ##oreoforsanta ##cleaninghacks ##cleaningtips ##fyp

♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依