Φέτος την Πρωταπριλιά κάνε αστεία... σπιτικά -Προλαβαίνεις!!!!

01.04.2016
Σήμερα είναι η μέρα που -και επίσημα- κάνουμε φάρσες. Ψάξαμε στο Pinterest και συγκεντρώσαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες -και αναίμακτες (!)- ιδέες για αστειάκια εντός σπιτιού!

Άλλη κλασική σπιτική φάρσα... Γέμισε τα παπούτσια των παιδιών σου, του καλού σου, του συγκάτοικου ή των γονιών σου -γιατί όχι;- με χαρτί τουαλέτας.

Σκέψου πρωί πρωί να πάνε να τα φορέσουν και να μην μπορούν... Όλα τα συγχαρητήρια σε σένα!

Να μια ακόμη άκακη και σίγουρη για την επιτυχία της Πρωταπριλιάτικη φάρσα, κατάλληλη για κάθε ηλικία. Κόλλησε λίγη κολλητική ταινία στο τηλεκοντρόλ, έτσι ώστε να μπλοκάρεις την όποια αλλαγή των καναλιών.

Θα τους τρελάνεις, μέχρι να καταλάβεις τι έχει συμβεί!

Μια από τις πιο συνηθισμένες σπιτικές φάρσες είναι αυτή όπου γεμίζεις το ψυγείο με μάτια...

Βάλε από ένα ζευγάρι ματάκια επάνω στο κάθετί που υπάρχει στους χώρους της συντήρησης και να είσαι σίγουρη ότι μετά το πρώτο... κοψοχόλιασμα, θα μείνει μόνο το χαμόγελο!

Και ποιος δεν λαχταρά τα γλυφιτζούρια; Μικροί και μεγάλοι τρελαίνονται για τη γλυκιά λιχουδιά που μπορεί να αποτελέσει την τέλεια παγίδα για το Πρωταπριλιάτικο αστειάκι σου.

Φτιάξε τα δικά σου γλυφιτζούρια, όμως αντί για ζάχαρη και καραμέλα, τύλιξε σε χρωματιστά χαρτάκια ανθό από μπόκολο ή κουνουπίδι...

Για σκέψου τη φάτσα των δικών σου όταν τα δουν...

Η ακόμη καλύτερα, φτιάξε μια πιατελίτσα και πάρε τα στο γραφείο να κεράσεις...

Ανοιξε προσεκτικά το στόμιο της βρύσης στο μπάνιο και βάλε δυο τρεις σταγόνες χρώμα μαγειρικής ή τέμπερας -που ξεπλένονται εύκολα.

Ο στόχος; Προφανής! Τα ανυποψίαστα "θύματα" σηκώνονται το πρωί, πάνε να πλύνουν πρόσωπο και... ουπς! Τι είναι τούτο; Και τους τρόμαξες και γέλασαν... Μπράβο λοιπόν, πέτυχες τον στόχο σου!

Πάρε το σαπούνι και "πέρασέ" το ένα χεράκι διάφανο μανόν. Αντί για το σαπούνι, αφρούς θα βγάλει όποιος προσπαθήσει να πλυθεί. Οπότε η φάρσα σου θα έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία. Και του χρόνου...

Για το τέλος αφήσαμε μια επίσης κλασσική φάρσα. Αυτή με το ξυπνητήρι, που όμως αφορά ενήλικα "θύματα".

Αφού κοιμηθούν οι "άμοιροι" συγκάτοικοι πήγαινε και άλλαξε την ώρα στα ρολόγια και τα ξυπνητήρια τους, βάζοντάς τα όσο πιο νωρίς θέλεις. Συνήθως η μία ώρα είναι η πιο "αναίμακτη" επιλογή.

Όταν αντιληφθούν ότι είναι έτοιμοι κατά πολύ νωρίτερα, θα είναι ήδη αργά... Θα έχεις στεφθεί νικητής! Εύγε! Και του χρόνου!

Και αν αυτή δεν πρόλαβες φέτος, κράτα τη στο μυαλό σου για του χρόνου!!!