Underwater moonlight

03.09.2007
O συνδυασμός μοναδικών υλικών προσαρμόζει τις minimal επιλογές στα μέτρα ενός μπάνιου που «κλέβει» εικόνες και αισθήσεις από τον υπέροχο κόσμο της θάλασσας.

Σε μια εποχή που ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη, ο χώρος του μπάνιου καλείται να προσφέρει πολύτιμες ανάσες δροσιάς και αναζωογόνησης. Η εταιρεία Acqua Design φέρνει την αύρα της θάλασσας στο σπίτι σας, μέσα από ένα μπάνιο 5 τ.μ. που εμπνέεται από τις τελευταίες τάσεις της ιταλικής μόδας. Απλές φόρμες, λιτή διάταξη και γεωμετρική προσέγγιση του χώρου σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών και τις ευρηματικές επεμβάσεις υπόσχονται να σας μυήσουν στα μυστικά ενός κόσμου όπου η πολυτέλεια παίζει με τον εργονομικό σχεδιασμό και η αστραφτερή εμφάνιση συνδυάζεται με την απόλυτη υγιεινή.

Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου χώρου εκμεταλλεύεται κάθε τετραγωνικό του, διαμορφώνοντας επιμέρους λειτουργικές ενότητες. Ενας μικρός, διαχωριστικός τοίχος «απομονώνει» το τμήμα του ντους, που διατηρεί ωστόσο την οπτική επαφή με τον υπόλοιπο χώρο. Ενας επιτραπέζιος νιπτήρας από γυαλί, η απλή στήλη ντους από inox, έπιπλα και ράφια από ξύλο, έτοιμα να υποδεχτούν όλα τα απαραίτητα είδη υγιεινής, καθώς και η πρόβλεψη για το σημείο όπου θα τοποθετηθεί το πλυντήριο οργανώνουν με απόλυτη μαεστρία το χώρο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άνεση των κινήσεων σε αυτόν. Για την επένδυση των τοίχων και του δαπέδου επιλέχτηκαν πλακάκια από τη σειρά Ashoka, του ιταλικού εργοστασίου Capri, σε διαστάσεις 16,5x16,5 εκ. και 16,5x33 εκ., χωρίς να παραλείπεται και το ιδιαίτερο διακοσμητικό στοιχείο της ψηφίδας (2,5x2,5 εκ.) και των σχεδίων-παραστάσεων από το θαλάσσιο περιβάλλον. Οι αποχρώσεις του μπλε, του εκρού και του καφέ δίνουν την απαραίτητη αίσθηση της ηρεμίας και της χαλάρωσης, ενώ μπαταρίες και πολλά αξεσουάρ υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας αναλαμβάνουν να βάλουν την τελική πινελιά.

Η Acqua Design, χάρη στο ειδικό σχεδιαστικό της πρόγραμμα, σας παρουσιάζει μια ρεαλιστική εικόνα του προσωπικού σας υδάτινου σκηνικού όπως θα είναι στην τελική μορφή του και όχι απλώς ένα αρχιτεκτονικό σχέδιο. Στο ιδιαίτερα φροντισμένο κατάστημά της θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες και αξεσουάρ, καθώς και πλακάκια για εσωτερικά ή εξωτερικά δάπεδα, ενώ οι άνθρωποί της, αφού μελετήσουν το χώρο σας, θα σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ