Εξοχική πολυτέλεια

03.09.2007
Η κλασική κομψότητα «επενδύεται» με country αναφορές και εξοπλίζεται με λειτουργικούς μηχανισμούς για να δημιουργήσει ένα χώρο απόλυτα προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Η εταιρεία Veluci Cucine αποτελεί ένα από τα κορυφαία ονόματα στα έπιπλα κουζίνας, δραστηριοποιούμενη στο συγκεκριμένο τομέα από το 1991. Σε συνεργασία με μερικές από τις πιο μεγάλες και εξελιγμένες ιταλικές εταιρείες επίπλων κουζίνας, προτείνει λύσεις διαχρονικές, με υψηλή ποιότητα και σύγχρονο σχεδιασμό.

Το μοντέλο Orvieto αποτελεί την τελευταία πρόταση της Veluci Cucine. Κατασκευασμένη από ξύλο κερασιάς, σε παραδοσιακό ύφος, είναι μια κουζίνα που μπορεί είτε να δώσει τον αέρα της εξοχής σε ένα αστικό περιβάλλον είτε μια νότα πολυτέλειας σε μια εξοχική κατοικία. Η διάταξη των ντουλαπιών ακολουθεί τον εργονομικό σχεδιασμό έτσι ώστε να διευκολύνει τις καθημερινές κινήσεις, προσφέροντας παράλληλα άνετο αποθηκευτικό χώρο. Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν σε πάγκο και ντουλάπια κυμαίνονται στη χρωματική παλέτα του καφέ και του εκρού το οποίο συνοδεύει τη ζεστή απόχρωση της κερασιάς με ιδιαίτερη επιτυχία. Οσον αφορά τώρα στα πιο τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι δυνατή η επιλογή δύο διαφορετικών μηχανισμών στα συρτάρια. Τόσο οι μηχανισμοί Ferrari όσο και οι τελευταίας τεχνολογίας Blum μπορούν να εφαρμοστούν και στους μεντεσέδες των ντουλαπιών, έχοντας σαν αποτέλεσμα ένα αθόρυβο και ελαφρύ κλείσιμο της πόρτας. Στο ντουλάπι του νεροχύτη έχει εγκατασταθεί ειδικό βαγονέτο, στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν κάδοι ανακύκλωσης διαφόρων απορριμμάτων. Ο πάγκος έχει διαμορφωθεί από ιταλικό μάρμαρο, υπάρχει όμως και η δυνατότητα επιλογής άλλων, οικονομικότερων υλικών, όπως για παράδειγμα του βακελίτη. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επίπλων της εταιρείας Veluci Cucine, από τις κόλλες και τα λούστρα έως τα οικολογικά πάνελ και τα ανακυκλώσιμα ξύλα, ακολουθούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και το ιταλικό ISO 9001.