Fly me to the... moon

28.06.2007
Απέριττη αισθητική, απόλυτη οργάνωση και φρέσκες ιδέες προτείνουν μια σύγχρονη, λειτουργική και εμπνευσμένη εκδοχή για την κουζίνα των ονείρων σας...

Εδώ και δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια η εταιρεία Alta Linea ανταποκρίνεται δυναμικά στις ανάγκες κάθε εποχής, προσφέροντας έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα. Κάθε προϊόν και υπηρεσία, κάθε επιλογή υλικού και σχεδιαστική ενέργεια σφραγίζονται από υψηλή ποιότητα και κορυφαίο design, φέρνοντας στο χώρο της κουζίνας ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Η κουζίνα Moon αποτελεί ένα από τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας. Ως γνήσιος εκπρόσωπος της λιτής και ορθολογικής αισθητικής, σχεδιάζεται σε αρθρωτή διάταξη στοιχείων, δηλ. αποτελείται από διάφορα αυτοτελή στοιχεία που συνδέονται μεταξύ τους έτσι ώστε οποιαδήποτε μεταβολή ή και υποκατάσταση ενός ή περισσοτέρων από αυτά να μη θίγει την αυτοτέλεια του συνόλου. Καθαρές γραμμές, εργονομία, hi tech εξοπλισμός και πλήθος εναλλακτικών επιλογών οργανώνουν ένα χώρο που ξεφεύγει από τα περιορισμένα όρια μιας συμβατικής αντίληψης για την κουζίνα. Οι εντυπωσιακές της λεπτομέρειες αναδεικνύουν την αρμονική συνύπαρξη του ξύλου με το μέταλλο. Το σκούρο ξύλο συνδυάζεται με ντουλάπια επενδυμένα από φύλλα ασημιού. Η ξύλινη επένδυση στον τοίχο δημιουργεί ένα πολύ φίνο αποτέλεσμα, μιας και αποτελείται από το ίδιο ξύλο με τα κρεμαστά ντουλάπια. Οι πόρτες των ντουλαπιών έχουν διαστάσεις 57,6x2,4 εκ., ενώ ο απορροφητήρας τύπου Brera, με επένδυση από inox και δρυ με μαύρα νερά, έχει μια πολύ διακριτική παρουσία. Διάφορα άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως τα συρόμενα βαγονέτα κάτω από το νεροχύτη και τις εστίες, δίνουν στην κουζίνα έναν πολύ πρακτικό χαρακτήρα, εξασφαλίζοντας άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει επίσης τη δυνατότητα πολλών σχεδιαστικών αλλαγών με στόχο την προσαρμογή του τόσο στις αισθητικές, όσο και στις χωροταξικές ανάγκες κάθε πελάτη.

ΑLΤΑ LINEA: Τηλ. για πληροφορίες 210 9950172