Viva παστέλ!

24.05.2007
Τα παστέλ χρώματα φέρνουν την άνοιξη στο μπάνιο σας, ένα χώρο αποκλειστικά σχεδιασμένο για σας!

Η εταιρεία Paris Ferentinos δραστηριοποιείται στο χώρο των πλακιδίων και γενικότερα των επενδύσεων, αποτελώντας το βασικό εισαγωγέα κορυφαίων εταιρειών του εξωτερικού. Με μια καταρτισμένη ομάδα ειδικών και σχεδιαστών, προτείνει λύσεις για σύγχρονα και λειτουργικά μπάνια, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν τόσο τις στιλιστικές όσο και τις χωροταξικές ανάγκες κάθε σπιτιού.

Αυτός ο μήνας χαρακτηρίζεται από την κυριαρχία των παστέλ. Κεραμικά πλακάκια, του ιταλικού οίκου Klinkersire, σε ανοιχτή σομόν απόχρωση και σε διαστάσεις 24,5x12,0 εκ. ντύνουν τόσο το δάπεδο όσο και τους τοίχους του μπάνιου, χαρίζοντας στο χώρο μια ευχάριστη, ανοιξιάτικη πνοή. Φτιαγμένα με απολύτως φυσικά υλικά, τα πλακίδια έχουν κατασκευαστεί με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Λεπτομέρειες από ψηφίδα της ίδιας ποιότητας, με διαστάσεις 24,5x24,5 εκ., σε διάφορες παστέλ αποχρώσεις, έχουν επενδύσει κομμάτι του τοίχου, καθώς επίσης και το περίγραμμα του καθρέφτη. Ενας ελεύθερος νιπτήρας προσφέρει μεγάλη άνεση στις κινήσεις, ενώ ο μακρόστενος καθρέφτης βρήκε την κατάλληλη θέση στον τοίχο ώστε να δίνει την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Η τοποθέτηση του νιπτήρα κοντά στο μεγάλο παράθυρο αποτελεί επίσης μια πολύ σωστή σχεδιαστική κίνηση. Η εύχρηστη ντουσιέρα, η οποία έχει διαμορφωθεί ακριβώς πίσω από τον τοίχο του νιπτήρα, εξοπλίζει το χώρο των 8 τ.μ. με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ ενός σύγχρονου και χρηστικού χώρου.

FΕRΕΝΤΙΝΟS PARIS: Τηλ. για πληροφορίες 210 6143096.