Free Spirit

24.05.2007
Μια κουζίνα με... ελεύθερο πνεύμα, σημείο αναφοράς για κάθε σύγχρονο σπίτι, υποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός ενός λειτουργικού χώρου δεν είναι μια απλή υπόθεση.

Μια πρωτοπόρα εταιρεία στο χώρο των επίπλων δε θα μπορούσε παρά να προτείνει μια κουζίνα η οποία να χαρακτηρίζεται από το σύγχρονο design και το λιτό σχεδιασμό. Δοκιμάζοντας διαρκώς νέες φόρμες και υλικά όπως το ατσάλι, το γυαλί, το αλουμίνιο, το γρανίτη και το μάρμαρο, φυσικά πάντα σε συνδυασμό με το ξύλο, η εταιρεία Berloni κατάφερε να δημιουργήσει κουζίνες που εμπλουτίζουν την καθημερινότητα με ζωντάνια και στιλ.

Εδώ, σε μια κουζίνα 16 τ.μ., το μοντέλο Natura μοιάζει να έχει βρει το φυσικό του περιβάλλον. Ο συνδυασμός των ντουλαπιών από μασίφ ξύλο πεύκου σε λευκό χρώμα με τις βιτρίνες από κρύσταλλο αμμοβολής, αποτελεί την τέλεια επιλογή για έναν άνετο και φωτεινό χώρο. Το εργονομικό design καταφέρνει να συνδυάσει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα σε μια κουζίνα, δημιουργώντας έναν χώρο ο οποίος παρέχει όλες τις ανέσεις και μεγάλη δυνατότητα επιλογών. Μια πολύ επιτυχημένη σχεδιαστική κίνηση αποτελεί και η δημιουργία ενός τοίχου από συνεχόμενα ντουλάπια, ο οποίος φιλοξενεί τόσο το φούρνο όσο και το ψυγείο, δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλες δυνατότητες αποθηκευτικού χώρου. Ο πάγκος σε σχήμα Γ διαχωρίζει κατά κάποιον τρόπο το χώρο προετοιμασίας από την υπόλοιπη κουζίνα, διευκολύνοντας έτσι τις κινήσεις. Σε γενικές γραμμές, η αρμονία της σύνθεσης και η λειτουργική απλότητα καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν, δίνοντας μια αίσθηση απόλυτης ελευθερίας στο χώρο. Ετσι, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο σχεδιασμός και τα υλικά μιας σύγχρονης κουζίνας δεν είναι μια απλή υπόθεση, κάτι που η εταιρεία Berloni μοιάζει να το γνωρίζει πολύ καλά.

ΒΕRLΟΝΙ: Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Αφοί Παπαϊωάννου Α.Ε., τηλέφωνο για πληροφορίες: (2410) 851168.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ