Γευτείτε το μέλλον

26.04.2007
Νέες προοπτικές ανοίγονται στο χώρο της κουζίνας, μέσα από καινοτόμες ιδέες και μια ξεχωριστή αντίληψη που βάζει τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του στο κέντρο της.

Η γνωστή εταιρεία κουφωμάτων SYNCO Α.Ε. έρχεται τώρα να προτείνει και το μελλοντικό πρόσωπο του kitchen living, ως αντιπρόσωπος των ιταλικών επίπλων κουζίνας της εταιρείας ALTA LINEA. Θεωρώντας την κουζίνα ως μια ατράνταχτη απόδειξη της καθημερινής ποιότητας ζωής του ανθρώπου και ως έκφραση της προσωπικότητάς του, τη μεταμορφώνει σε ένα χώρο που εκπλήσσει τις αισθήσεις, μια γωνιά γεμάτη χρώματα και φαντασία.

Η συγκεκριμένη κουζίνα αποδεικνύει έμπρακτα τον τρόπο που το σύγχρονο design μπορεί να ενσωματώσει αρμονικά την απόλυτη λειτουργικότητα με το μοντέρνο σχεδιασμό, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δίνει στο χρήστη την αναγκαία ελευθερία κινήσεων μέσα σε ένα απολαυστικό περιβάλλον. Minimal γραμμές, πρωτοποριακό design, σημασία στη λεπτομέρεια, εργονομία και έξυπνες «παροχές» συνθέτουν μια τέλεια εικόνα που αντέχει στο χρόνο και υπερέχει στη σύγκριση. Εδώ, διαφορετικά υλικά και φινιρίσματα δίνουν μια ξεχωριστή ταυτότητα στις ενότητες της κουζίνας, διαχωρίζοντας την περιοχή του μαγειρέματος από αυτήν της τραπεζαρίας-εργασίας. Οι πόρτες έχουν κατασκευαστεί από δρυ, που συνδυάζεται με γκρι γραφίτη και φινίρισμα αλουμινίου στα πλαίσια. Η ξύλινη νησίδα, που τοποθετείται στο κέντρο των «γευστικών εξελίξεων» και υποστηρίζεται στη βάση από λειτουργικά ντουλάπια, δίνει στο χώρο μια άλλη διάσταση, χαρίζοντάς του μέσα από το ντελικάτο παιχνίδι χρωμάτων και υφών την αίσθηση του living room. Το γκρι κυριαρχεί σε όλη την κουζίνα, που εξοπλίζεται με ράφια και ευρύχωρα ντουλάπια, ενώ inox αξεσουάρ και στοιχεία από γυαλί προσθέτουν τη δική τους πινελιά. Οι πρακτικές και πολύ λειτουργικές λύσεις που παρέχει η συγκεκριμένη πρόταση γίνονται εμφανείς στη μονάδα που ενσωματώνει το φούρνο και το ψυγείο, ενώ δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να κάνει τις δικές του παρεμβάσεις, διαμορφώνοντας το χώρο σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Η απαράμιλλη ποιότητα των υλικών μαζί με την υψηλή τεχνογνωσία, πάντα με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή, αποτελούν τα εχέγγυα της ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας της SYNCO Α.Ε., τοποθετώντας το όνομά της στη λίστα με τους κορυφαίους του χώρου.

SΥΝCΟ Α.Ε.: Για πληροφορίες, τηλ. (2310) 681480, 423773.