Η Drew Barrymore βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να κρύψει την τηλεόραση στο σπίτι της

04.02.2023
Η Drew Barrymore βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να κρύψει την τηλεόραση στο σπίτι της
Αν το να αφήνεις την οθόνη της τηλεόρασης εκτεθειμένη δεν είναι το καλύτερο σου, Drew Barrymore σου προτείνει το καλύτερο hack

Η οθόνη της τηλεόρασης δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο για τη διακόσμηση του σπιτιού. Ειδικά αν είσαι λάτρης του decor, είναι πολύ πιθανό να έχεις σκεφτεί ακόμη και να θυσιάσεις το να μην έχεις κάποια συσκευή από το να χαλάσεις την όμορφη και cosy ατμόσφαιρα που με τόσο κόπο και αγα΄πη δημιούργησες στον προσωπικό σου χώρο, Ευτυχώς, όμως η Drew Barrymore αποκάλυψε το δικό της κόλπο για το πώς κρύβει την τηλεόραση της με κομψό τρόπο - και δεν χρειάζεται προσπάθεια ή πολλά έξοδα!

Κρυώνει ο καιρός ξανά - Έτσι θα κάνεις το σπίτι σου λίγο πιο ζεστό χωρίς έξτρα έξοδα

Η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στην οποία φαίνεται στο βάθος μια τηλεόραση που μοιάζει σαν να ξεπροβάλλει μέσα από έναν...υφασμάτινο τοίχο. Λίγες μέρες αργότερα όμως, η ίδια δημοσίευσε ένα άλλο βίντεο στο ίδιο σημείο, αλλά η τηλεόραση δεν φαίνεται πουθενά, σαν απλώς να εξαφανίστηκε. Αλλά μετά από μια πιο προσεκτική ματιά, φαίνεται να έχει κρυφτεί από το έργο τέχνης.

{https://www.instagram.com/p/Bwe0vy1HYRB/}

Αν δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι κρύβεται μια τηλεόραση από κάτω, η Barrymore δημοσίευσε την απόδειξη πριν από μερικά χρόνια. Το 2019, αποκάλυψε το μυστικό της σε μια ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας τις λεπτομέρειες πίσω από την πανέξυπνη αυτή επιλογή. «Μου αρέσει πολύ να βλέπω τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα, αλλά δεν μου αρέσει να φαίνεται μιας οθόνη plasma στον τοίχο», έγραψε στη λεζάντα. «Χαλάει τη θηλυκότητα του δωματίου… έτσι παρήγγειλα ένα κρεμαστό έργο τέχνης και έκανα ένα κόλπο για να κρύβω την τηλεόρασή πίσω από αυτό».

4 ουδέτερα χρώματα βαφής που προσθέτουν αξία στο σπίτι σου

Εάν θέλεις να δοκιμα΄σεις κάτι παρόμοιο, μπορείς να βάλεις μια ταπετσαρία (ή δύο) σε μια ράβδο πάνω από την τηλεόραση και να τη χωρίσεις σαν κουρτίνα. Θα το δοκίμαζες;

Τελευταία τροποποίηση στις 04.02.2023 - 02:22