Ανανέωσε το σπίτι σου χωρίς να χρειαστεί ανακαίνιση

08.12.2020
Ανανέωσε το σπίτι σου χωρίς να χρειαστεί ανακαίνιση
Οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να φέρεις νέο αέρα στο σπίτι σου

Η καραντίνα μας έχει δώσει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας, και είναι λογικό μετά από τόσο καιρό να αισθανόμαστε την ανάγκη για ανανέωση.

Δες και αυτό: Οι πιο hot Διακοσμητικές Τάσεις για το Χειμώνα του 2020!

Η ανακαίνιση όμως, όπως είναι γνωστό, κοστίζει και δεν είναι κάτι που εύκολα πολλά πορτοφόλια μπορούν να αντέξουν, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες περιόδους. Παρακάτω, θα βρεις τους τρόπους να ανανεώσεις τους χώρους του σπιτιού σου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα:

Άλλαξε τη θέση των επίπλων

Σκέψου εάν τα έπιπλα σου όπως είναι τώρα σε εξυπηρετούν: Έχουν το κατάλληλο μέγεθος; Βρίσκονται στο σωστό σημείο; Πειραματίσου ή σκέψου εάν ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις μερικά έπιπλα.

Κάνε αλλαγές στους τοίχους
Η αλλαγή των τοίχων είναι πλέον εύκολη υπόθεση, αφού υπάρχουν τόσες επιλογές σε αφαιρούμενες ταπετσαρίες σε κάθε πιθανό χρώμα, σχέδιο ή pattern για να διαλέξεις.

Άλλαξε παλιά και χαλασμένα πόμολα
Αν κάποια πόμολα στις ντουλάπες και στα ντουλάπια έχουν χαλάσει ή σκουριάσει, ήρθε η ώρα να τα αλλάξεις και θα δεις πως ακόμη και αυτή η μικρή αλλαγή θα κάνει διαφορά.

Αυτό το είδες; 5 διακοσμητικά στοιχεία του σπιτιού σου που αποκαλύπτουν την προσωπικότητα σου

Αναβάθμισε τα παράθυρα
Θα εντυπωσιαστείς αν δεις πόσο πολύ θα αλλάξει η εικόνα των παραθύρων αλλά του χώρου συνολικά αν απλά αλλάξεις κουρτίνες ή τοποθετήσεις ένα εντυπωσιακό κουρτινόξυλο.

Άλλαξε φωτισμό
Ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει σε τεράστιο βαθμό την ατμόσφαιρα ενός δωματίου. Ψάξε τις επιλογές σου ανάμεσα σε διαφορετικές λύσεις για να βρεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σου.