5 απλές αλλαγές στο μπάνιο σου που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε πολυτελές ξενοδοχείο

30.12.2021
5 απλές αλλαγές στο μπάνιο σου που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε πολυτελές ξενοδοχείο
Χρονιάρες μέρες και παραμένεις στο σπίτι σου; Δες πώς μπορείς με μερικές απλές αλλαγές να νιώσεις ότι κάνεις διακοπές στο καλύτερο ξενοδοχείο. Ιδού και καλή χρονιά...

Λευκές πετσέτες

Στα περισσότερα ωραία ξενοδοχεία, δεν θα δεις χρωματιστά σεντόνια, πετσέτες διαφορετικής εμφάνισης, μπανιέρες ή παντόφλες. Και όλα αυτά επειδή τα λευκά χρώματα είναι πολύ πιο πρακτικά. Μπορούν να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες και να μην ξεθωριάζουν και έτσι φαίνονται πραγματικά φρέσκα και καθαρά.

Εάν δεν σου αρέσουν τα λευκά, αντικατάστησε τουλάχιστον τις πετσέτες σου με ελαφριές μονόχρωμες πετσέτες. Για να ξέρεις ποια πετσέτα ανήκει σε ποιον, μπορείς να κεντήσεις το πρώτο γράμμα του ονόματος του κατόχου.

Διάβασε και αυτό: Μυρίζει άσχημα το μπάνιο σου; 5 πιθανοί λόγοι και πώς να τους αντιμετωπίσεις

Ένα χαλάκι μπάνιου καλής ποιότητας

Φθηνά, παλιά χαλάκια μπορούν να καταστρέψουν ακόμη και τα ωραιότερα μπάνια. Είναι καλύτερα να αγοράσεις ένα νέο χαλί και να σκεφτείς πώς θα ταιριάζει με το συνολικό σχεδιασμό. Τα καλύτερα χαλάκια χρειάζονται περισσότερη φροντίδα, αλλά φαίνονται πραγματικά εκπληκτικά, οπότε αξίζει τον κόπο.

Ένας λειτουργικός καθρέφτης

Ένας μεγάλος καθρέφτης κάνει το χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος από ότι είναι, τονίζει το σχεδιασμό του δωματίου και φαίνεται πανέμορφος, σε αντίθεση με τους μικρότερους. Επιπλέον, είναι πιο εύκολο να δεις τον εαυτό σου σε έναν μεγάλο καθρέφτη. Εάν δεν έχεις χώρο για έναν μεγάλο καθρέφτη, μπορείς να τοποθετήσεις ένα ρυθμιζόμενο. Αυτή η λύση χρησιμοποιείται από πολλούς για ιατρικούς λόγους.

Να έχεις τα πράγματα σε τάξη κοντά στο νιπτήρα

Αντί για ένα σωρό από μπουκάλια, τα ξενοδοχεία παρέχουν συσκευασίες σαμπουάν μιας χρήσης. Στο σπίτι, έχουμε πολύ περισσότερα αντικείμενα, αλλά μπορούν επίσης να τακτοποιηθούν όμορφα αν αφιερώσεις χρόνο για να τα οργανώσεις. Εμπνεύσου από τα δωμάτια σε ακριβά ξενοδοχεία.

Δες και αυτό: 5 tips για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε spa χωρίς έξοδα!

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Ακόμα και το πιο απλό δωμάτιο μπορεί να φαίνεται φρέσκο ​​και φιλόξενο αν προσθέσεις μερικές φωτεινές και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Μπορείς να αγοράσεις ένα ωραίο σαπούνι ή ένα ψάθινο καλάθι για τις πετσέτες, να τακτοποιήσεις τα σαμπουάν σου σε ωραία μπουκάλια και να χρησιμοποιήσεις μια όμορφη θήκη αντί για ένα κανονικό ποτήρι για τις οδοντόβουρτσες σου.

Τοποθέτησε αρωματικά κεριά για να δημιουργήσεις μια ωραία ατμόσφαιρα, βάζα γεμάτα λουλούδια ή ένα πιάτο με ροδοπέταλα πάνω στο νιπτήρα. Μερικά ξενοδοχεία βάζουν διακοσμητικά στοιχεία και ακόμη και αντικέ αντικείμενα στα μπάνια τους. Γιατί να μην κάνεις και εσύ το ίδιο;