Οι πιο hot Διακοσμητικές Τάσεις για το Χειμώνα του 2020!

04.11.2020
Οι πιο hot Διακοσμητικές Τάσεις για το Χειμώνα του 2020!
Ο χειμώνας έφτασε, η θερμοκρασία όλο και πέφτει και το σπίτι μας θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το καταφύγιό μας!

Το χειμώνα περνάμε περισσότερες ώρες στο σπίτι μας, αφού η ζεστασιά που μας προσφέρει είναι πιο ελκυστική από ποτέ! Οφείλουμε, λοιπόν, να μεταμορφώσουμε το σπίτι μας σε ένα σύγχρονο περιβάλλον διαβίωσης με ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που θα μας εξασφαλίζει ευχάριστη διάθεση, άνεση και άπειρες στιγμές χαλάρωσης!

Οι ειδικοί του interior design σας παρουσιάζουν τις πιο hot διακοσμητικές τάσεις για φέτος το χειμώνα!

«Ντύστε» το σπίτι σας με ζεστά χαλιά!

Ξεκινήστε από τα χαλιά! Αντικαταστήστε τα λεπτά χαλιά που έχετε στρωμένα με πλούσια shaggy χαλιά από το designdrops! Για το σαλόνι προτείνουμε να επιλέξετε ένα χαλί σε μοντέρνες αποχρώσεις, το οποίο θα διαθέτει αφράτο πέλος και απολαυστική υφή. Για τα υπνοδωμάτια μπορείτε να επιλέξετε χειμωνιάτικα, shaggy χαλιά, ώστε να είναι το πρώτο βήμα της ημέρας σας ένα απαλό χάδι! Προτιμήστε πιο χαρούμενα και φωτεινά χρώματα για το υπνοδωμάτιο!

Γούνα παντού!

Η πιο must διακοσμητική τάση για τον φετινό χειμώνα είναι η γούνα! Στο σαλόνι μπορείτε να τοποθετήσετε μερικά διακοσμητικά μαξιλάρια από συνθετική γούνα. Συνδυάστε τα με chenille ριχτάρια, σε σκούρες ή γήινες αποχρώσεις, και με διακοσμητικά μαξιλάρια διαφορετικών υφών, όπως είναι το δέρμα, το πλεκτό ή το απλό ύφασμα. Θα δημιουργηθεί ένα μοναδικό mix&match αποτέλεσμα που θα απογειώσει τη διακόσμηση του σαλονιού σας!

Μην ξεχάσετε να εξοπλίσετε το σαλόνι σας με μία γούνινη κουβέρτα καναπέ! Είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει την αγαπημένη σας παρέα τα κρύα χειμωνιάτικα απογεύματα!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το γουνάκι από το υπνοδωμάτιο! Ένα αφράτο κουβερτοπάπλωμα με απαλή γούνινη επιφάνεια είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα! Συνδυάστε το με ένα shaggy χαλάκι και με ένα γούνινο σκαμπό, για να δημιουργήσετε μία πιο cozy διάθεση στο χώρο.

Metallic-Mania!

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες ήταν, είναι και θα είναι μία all time classic διακοσμητική τάση που όλοι αγαπούν! Μεταλλικά έπιπλα, διακοσμητικά ακόμα και μεταλλιζέ υφάσματα θα εξασφαλίσουν λάμψη και πολυτέλεια στο χώρο σας! Επιλέξτε μεταλλικά βάζα και κηροπήγια σε χρυσές ή ασημένιες αποχρώσεις για το σαλόνι και την τραπεζαρία. Ενώ για τα υπνοδωμάτια επιλέξτε τις πιο γλυκές μεταλλικές αποχρώσεις, όπως είναι το rose gold. Ένα μεταλλικό ρολόι, μία μεταλλική κορνίζα ή ακόμα και ένας καθρέπτης μπορούν να αλλάξουν ριζικά τη διακόσμηση του χώρου σας, προσδίδοντας στυλ, φινέτσα και πολυτέλεια!

Ατμοσφαιρικός Φωτισμός

Για να είναι αλλά και να φαίνεται ο χώρος σας πιο ζεστός, πρέπει να διαθέτει και τον κατάλληλο φωτισμό! Εκτός από τα φωτιστικά οροφής, που αποτελούν τη βασική πηγή φωτισμού του χώρου, πρέπει να προσθέσετε και βοηθητικά φωτιστικά, όπως είναι ένα καλαίσθητο επιτραπέζιο φωτιστικό στο βοηθητικό τραπεζάκι ή στο κομοδίνο, αλλά και ένα κομψό φωτιστικό δαπέδου που θα αναδείξει την αγαπημένη σας γωνιά! Επιλέξτε λαμπτήρες με θερμό λευκό φως, που δημιουργεί χαλαρωτική και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τελειοποιήστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας ανάβοντας μερικά κεράκια στα αγαπημένα σας φαναράκια και κηροπήγια. Φανταστείτε το… ένας επίγειος παράδεισος χαλάρωσης και ζεστασιάς!

Μπάνιο & Κουζίνα

Ακόμα και το μπάνιο σας μπορεί να αποκτήσει χειμερινή διάθεση και να γίνει πιο ζεστό, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα! Προσθέστε πετσέτες μπάνιου σε σκούρα χρώματα και συνδυάστε τες με ένα χαλάκι μπάνιου στις ίδιες αποχρώσεις, το οποίο όμως θα διαθέτει αφράτο και πυκνό πέλος.

Για την κουζίνα προτείνουμε να επιλέξετε ένα χειμωνιάτικο χαλί με γεωμετρικό, ethnic ή vintage σχέδιο. Προσέξτε ώστε το χαλί που θα επιλέξετε για την κουζίνα σας να διαθέτει πυκνό και χοντρό πέλος, με κοντές ίνες που θα το καθιστούν εύκολο στο συχνό σκούπισμα και στο καθάρισμα.

Τελειοποιήστε τη διακόσμηση της κουζίνας σας, στρώνοντας ένα σκουρόχρωμο χειμωνιάτικο τραπεζομάντηλο, το οποίο μπορείτε να το αναδείξετε συνδυάζοντάς το με πολύχρωμα σουπλά ή με runner σε παρόμοιες αποχρώσεις με αυτές του τραπεζομάντηλου!

Για εσάς που θέλετε να είστε στη μόδα κάθε εποχή του χρόνου, η λύση είναι μονόδρομος… η εκλεκτή και ανανεωμένη συλλογή του designdrops!