Πώς να διαμορφώσεις ένα χώρο γραφείου σε ένα μικρό σπίτι

11.09.2020
Πώς να διαμορφώσεις ένα χώρο γραφείου σε ένα μικρό σπίτι
Ένας interior designer δίνει τα δικά του tips

Είτε εργάζεσαι από το σπίτι σου λόγω της φύσης του επαγγέλματος σου είτε λόγω προστασίας από τον κορονοϊό, η διαμόρφωση ενός χώρου στον οποίο μπορείς να συγκεντρωθείς και παράλληλα να ευχαριστηθείς είναι σημαντική.

Δες και αυτό: Όσα μάθαμε από το σκανδιναβικό στυλ διακόσμησης - και μας ταίριαξαν πολύ

Ο interior designer Nick Olsen, γνωστός για τους φωτεινούς, δυναμικούς χώρους που συνδυάζουν με έμπειρο τρόπο την παραδοσιακή και τη μοντέρνα αισθητική, μοιράζεται τα δικά του tips για το πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα χώρο γραφείου σε περιορισμένα τετραγωνικά μέτρα.

Δώσε στον εαυτό σου μια θέα από το γραφείο σου
"Όπου είναι δυνατόν, αποφεύγω να τοποθετώ το γραφείο κολλητά σε έναν τοίχο ή σε μια γωνία. Είναι ωραίο να έχεις μια όμορφη θέα ενώ εργάζεσαι, οπότε θα προτιμήσω να τοποθετήσω το γραφείο μπροστά από ένα παράθυρο ή κάθετα σε έναν τοίχο, ώστε η καρέκλα να βλέπει σε ένα όμορφο δωμάτιο."

Γίνε δημιουργική με την αποθήκευση
"Εάν η δουλειά σου απαιτεί τη χρήση αρχείων, επένδυσε σε ένα πρακτικό αλλά και όμορφο ντουλάπι για την αποθήκευση όσων θα χρειαστείς".

Βρες τρόπους να εντάξεις τις προμήθειες σου με έναν όμορφο αισθητικά τρόπο
"Για παράδειγμα, μπορείς να αγοράσεις ένα όμορφο φλυτζάνι για τα στυλό και τα μολύβια σου και ένα δίσκο για την αλληλογραφία σου και άλλα χαρτιά. Θα νιώσεις λιγότερο άγχος όταν τα αναλώσιμα σου παρουσιάζονται με έναν ελκυστικό τρόπο."

Αυτό το είδες; Κι όμως, αυτά τα αντικείμενα διώχνουν την καλή ενέργεια από το υπνοδωμάτιο σου

Φώτισε το χώρο σου
"Ένα βάζο με φρέσκα ​​λουλούδια θα φωτίσει κάθε χώρο εργασίας. Εάν έχεις ένα αγαπημένο μικρό έργο τέχνης, γιατί να μην το τοποθετήσεις στο γραφείο σου; Το ίδιο ισχύει και για οικογενειακές φωτογραφίες ή χειρόγραφες σημειώσεις που θα ανεβάζουν τη διάθεση σου - αλλά δεν την αποσπούν."

Μην ξεχνάς τις ανάγκες σου
"Το σημαντικό είναι να κάνεις τη δουλειά σου σωστά, αλλά θυμήσου επίσης να ενεργοποιείς όλες σου τις αισθήσεις: άναψε ένα αρωματικό κερί και παίξε ευχάριστη μουσική που θα σε βοηθήσει".