4 φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσεις ανοιξιάτικα την πόρτα του σπιτιού σου

16.04.2019
4 φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσεις ανοιξιάτικα την πόρτα του σπιτιού σου
Δώσε στο χώρο σου μια νότα φύσης και Άνοιξης

Η Άνοιξη έχει ήδη φτάσει και αυτό σημαίνει πως, πέρα από τον ετήσιο καθαρισμό που θα πρέπει να κάνεις στο σπίτι σου, η διακόσμηση των χώρων σου θα αλλάξει και θα γίνουν πιο ανάλαφροι και χαρούμενοι.

Δες και αυτό: 5 αντικείμενα που κάνουν το σπίτι σου λιγότερο εκλεπτυσμένο

Η διακόσμηση με λουλούδια στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού σου μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση κάθε φορά που επιστρέφεις σπίτι και, φυσικά, να ομορφύνει συνολικά την είσοδό σου. Γι’ αυτό σου προτείνουμε να το τολμήσεις και να εμπνευστείς από τις παρακάτω ιδέες:

Ποτιστήρι

Μετατρέψτε ένα μεταλλικό ποτιστήρι σε βάζο γεμίζοντάς το λουλούδια και νερό. Για να το κρεμάσεις στο κεντρικό πόμολο της πόρτας, μπορείς είτε να περάσεις το ποτιστήρι από το χερούλι του ή να τυλίξεις σφιχτά με σπάγκο το ποτιστήρι και με τον ίδιο σπάγκο να το κρεμάσεις από το πόμολο.

Γλάστρες

Μπορείς να τοποθετήσεις στη μία άκρη της εισόδου σου μεγάλες γλάστρες σε διάφορα ύψη και σχήματα και να φυτέψεις σε αυτές πολλά και διαφορετικά, πολύχρωμα λουλούδια, που θα κάνουν τον χώρο μπροστά από την πόρτα σου να μοιάζει ανοιξιάτικος.

Αυτό το είδες; 6 τρόποι για να να ανανεώσεις το σπίτι σου χωρίς έξοδα

Κάδρο

Μπορείς να τυλίξεις λουλούδια στη μια πλευρά του και να προσθέσεις κορδέλες για ένα ακόμα πιο ανοιξιάτικο αποτέλεσμα. Αν η πόρτα σου είναι σε σκούρο χρώμα, προτίμησε το κάδρο να είναι σε ανοιχτόχρωμες ή μεταλλικές αποχρώσεις, όπως το χρυσό. Αν η πόρτα σου είναι άσπρη και γενικότερα ανοιχτόχρωμη, χρησιμοποίησε ένα κάδρο σε έντονα χρώματα.

Ψάθινες Γλάστρες και Καλάθια

Χρησιμοποίησε ψάθινες γλάστρες αν θέλεις να κρεμάσεις την κατασκευή σου ή ψάθινα καλάθια κάθε μεγέθους και σχήματος για να στολίσεις το κάτω μέρος, δεξιά και αριστερά από την πόρτα.