Το αντικείμενο που όλες αγαπάμε αλλά… απαγορεύεται να έχουμε στην κρεβατοκάμαρά μας

24.11.2019
Το αντικείμενο που όλες αγαπάμε αλλά… απαγορεύεται να έχουμε στην κρεβατοκάμαρά μας
Το προσωπικό μας γούστο είναι υπόθεση που κανονικά δεν θα έπρεπε να αφορά κανέναν. Οι φανατικοί του Feng Shui, όμως, έχουν σκοπό όχι μόνο να επέμβουν μα να μας κάνουν και την παρατήρηση αν εντοπίσουν στην κρεβατοκάμαρά μας ένα πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο.

Πριν αρχίσεις να ψάχνεις στις λεπτομέρειες, αξίζει να αναφερθεί πως πρόκειται για κάτι που δεν λείπει σχεδόν από κανένα υπνοδωμάτιο. Και δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στο κρεβάτι.

Το αντικείμενο που σύμφωνα με τους μελετητές της «ενέργειας» πρέπει να απομακρύνουμε άμεσα από την κρεβατοκάμαρά μας δεν είναι άλλο από τον καθρέφτη. Ναι, το αγαπημένο σου item σχεδόν σε ολόκληρο το σπίτι.

Μπορείς να φανταστείς τον προσωπικό σου χώρο χωρίς τηλεόραση, ντουλάπα ή καθρέφτη; Σίγουρα όχι, Ήρθε όμως η ώρα να το κάνεις.

Διάβασε επίσης: 5 υπέροχοι καθρέφτες που δίνουν άλλο αέρα στον προσωπικό σου χώρο

Σύμφωνα με το Feng Shui, λοιπόν, ο καθρέφτης σου μπορεί να ευθύνεται για τη δυσκολία που αντιμετωπίζεις να κοιμηθείς και τη βέβαιη κούραση της επόμενης ημέρας.

Τα «κύματα» του συγκεκριμένου αντικειμένου μόνο ιδανικά δε μπορούν να θεωρηθούν για την ξεκούραση και την ηρεμία σου, κυρίως αν έχεις κάνει το μέγιστο λάθος να τον τοποθετήσεις ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι σου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αύξηση ροής ενέργειας στον χώρο που υπάρχει καθρέφτης. Πώς να κοιμηθείς ήρεμη μετά από αυτό;

Αυτό το διάβσες; Ηλεκτρική κουβέρτα: Οι κίνδυνοι στη χρήση της και πως να προφυλαχτείς

Το κατά πόσο πράττουμε σωστά έχοντας καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρά μας δεν μπορούμε να το απαντήσουμε με σιγουριά. Αυτό που γνωρίζουμε όμως, είναι ότι πιο εύκολα θα μας πείσει κανείς να αποχωριστούμε την αγαπημένη μας mascara παρά τον καθρέφτη από το δωμάτιό μας!