5 αντικείμενα που κάνουν το σπίτι σου λιγότερο εκλεπτυσμένο

30.08.2019
5 αντικείμενα που κάνουν το σπίτι σου λιγότερο εκλεπτυσμένο
Θέλεις ένα πιο σοφιστικέ look για τους χώρους σου; Να όσα πρέπει να ξεφορτωθείς

Αν θέλεις να πας τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σου στο επόμενο επίπεδο, τα πάντα βρίσκονται στις λεπτομέρειες. Υπάρχει μια σειρά από μικρά στοιχεία που μόνο οι επαγγελματίες ξέρουν ότι μπορούν να φέρουν στον κάθε χώρο την τελειότητα.

Δες και αυτό: 7 εύκολα tips για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρά σου με αέρα... Feng Shui

Διάβασε παρακάτω τι πρέπει να αλλάξεις και ποια αντικείμενα πρέπει να ξεφορτωθείς αν θέλεις οι χώροι του σπιτιού σου να φαίνονται εκλεπτυσμένοι:

Άστρωτο κρεβάτι

Ένα σωστά φτιαγμένο κρεβάτι κάνει πάντα τη σωστή πρώτη εντύπωση. Αφιέρωσε λίγα λεπτά στην πρωινή σου ρουτίνα για να φτιάξεις το κρεβάτι σου, και θα δεις ότι θα βελτιώσεις άμεσα την ατμόσφαιρα της κρεβατοκάμαρας.

Λάμπες φθορίου

Το έντονο φως όχι μόνο επηρεάζει εσένα και τους καλεσμένους σου, αλλά μπορεί επίσης να κάνει τη διακόσμηση του σπιτιού σου να φαίνεται λιγότερο γοητευτική. Άλλαξε το σκληρό, έντονο φως με ένα μαλακότερο, θερμότερο φως και θα παρατηρήσεις αμέσως τη διαφορά.

Αυτό το είδες; Το αντικείμενο που όλες αγαπάμε αλλά… απαγορεύεται να έχουμε στην κρεβατοκάμαρά μας

Καλώδια παντού

Μην αφήνετε τα gadgets όπως τις οθόνες και ηχεία να μειώσουν την αισθητική του σαλονιού σου. Προτίμησε μια απλή κονσόλα ή μια κομψή οθόνη στον τοίχο και μην αφήσεις τα πολλά καλώδια και τις ογκώδεις συσκευές να "κλέψουν" από τη διακόσμηση των χώρων σου.

Άσχημα κάδρα

Εάν πρόκειται να κρεμάσεις τις αγαπημένες σου δημιουργίες, επίλεξε τα σωστά κάδρα για να τα πλαισιώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Διάβασε επίσης: 5 tips για να μετατρέψεις το μπάνιο σου σε spa χωρίς έξοδα!

Χάρτινα αμπαζούρ

Αν αγόρασες μια κομψή, απλή και φθηνή λάμπα, είναι καλύτερο να αντικαταστήσεις το χαρτινο αμπαζούρ με ένα υφασμάτινο. Αυτή η απλή αλλαγή θα κάνει τεράστια διαφορά.