Super Διαγωνισμός: Διεκδικήστε 3 νέα φανταστικά eau de parfum από τα Messinian Spa

09.06.2022
Super Διαγωνισμός: Διεκδικήστε 3 νέα φανταστικά eau de parfum από τα Messinian Spa
Στη συλλογή των Messinian Spa προστέθηκαν για πρώτη φορά 3 φανταστικά eau de parfum!

Το Glamorous & Mysterious scent, το Pomegranate & Honey και το unisex άρωμα Spicy Vanilla. Οι συγκεκριμένες μυρωδιές έχουν αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από τη σειρά των hair & body mist των Messinian Spa και πολύ σύντομα θα προστεθούν και άλλα αγαπημένα αρώματα!

Το Messinian Spa Glamorous eau de parfum είναι ένα κεχριμπαρένιο, λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και έχει ένα θερμό, ξεχωριστό άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι ροζ πιπέρι, καφές, περγαμόντο και λεμόνι. Οι μεσαίες νότες είναι κρίνος, γιασεμί και γαρδένια. Οι νότες της βάσης είναι σπόρος τόνκα, κακάο, βανίλια, κεχριμπάρι, μόσχος, κανέλα και κέδρος.

Το Messinian Spa Ρόδι & Μέλι eau de parfum είναι ένα φρουτένιο γκουρμέ λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και διαθέτει έναν ακαταμάχητα γλυκό τόνο που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε. Οι νότες κορυφής είναι ρόδι και αχλάδι, οι μεσαίες νότες είναι λουλουδένιες, ενώ οι νότες της βάσης είναι πραλίνα, βανίλια, μέλι, πατσουλί και σπόρος Τόνκα.

Το Messinian Spa Spicy Vanilla eau de parfum έχει ένα ζεστό, πικάντικο και unisex άρωμα με βανίλια, πλούσιες νότες μπαχαρικών, σπόρο tonka, άνθος καπνού, σε συνδυασμό με μία απαλή νότα ξύλου, κακάου και αποξηραμένων φρούτων.

Το Womenonly και τα Messinian Spa κάνουν δώρο σε 3 από 3 φανταστικά eau de parfum!

Διαγωνισμός:

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από 1 σετ με 3 eau de parfum. Το Glamorous & Mysterious scent, το Pomegranate & Honey και το unisex άρωμα Spicy Vanilla. Για να μπείτε στην κλήρωση δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Διάρκεια διαγωνισμού 9/6 - 15/6

Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν μέσω mail.

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.messinianspa.gr