Διαγωνισμός Colourday Festival - Κέρδισε προσκλήσεις για την πιο πολύχρωμη και μουσική βραδιά του καλοκαιριού

08.06.2022
Διαγωνισμός Colourday Festival - Κέρδισε προσκλήσεις για την πιο πολύχρωμη και μουσική βραδιά του καλοκαιριού
Το Colourday Festival επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να σε μαγέψει! Είτε είσαι παλιός λάτρης του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ είτε πρόκειται να περάσεις για πρώτη φορά τις πύλες του ΟΑΚΑ ένα είναι σίγουρο: Φέτος το Colourday Festival θα είναι μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό από ποτέ!

Η πιο συναρπαστική γιορτή του καλοκαιριού ξεκινά ορμητικά με τις πρώτες συμμετοχές από αγαπημένους καλλιτέχνες να είναι γεγονός! Στα social accounts του φεστιβάλ έχουν ήδη ανακοινωθεί δημοφιλή ονόματα, όπως Josephine, FY, Anastasia, Kings, Dj Antonis Dimitriadis feat Konnie Metaxa και Dj Paco feat Νatasha Kay, ενώ ο καλλιτέχνης που θα «ηγηθεί» του φετινού line up είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

O πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του ανεβαίνει on stage και, μάλιστα, με ένα full dance live set.

Όπως μαθαίνουμε, ο τραγουδιστής που μόλις κυκλοφόρησε και τον νέο του δίσκο, μπήκε στο studio και ετοίμασε ειδικά για το Colourday Festival, μερικές πολύ δυνατές διασκευές σε παλιά και νέα κομμάτια του.

Σε συνεργασία με το Colourday Festival το Womenonly.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις μία πρόσκληση για τη μεγάλη μέρα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να περιμένεις μέχρι τις 18 Ιουνίου που θα λήξει ο διαγωνισμός να δεις αν είσαι η τυχερή ή ο τυχερός.

Οι νικητές θα είναι τέσσερις και θα λάβουν την πρόσκλησή τους μέσω mail. Σημειώνουμε ότι ο καθένας θα πρέπει να δώσει την πρόσκληση εκτυπωμένη σε ειδικό εκδοτήριο που γράφει "Προσκλήσεις" για να λάβει το βραχιολάκι εισόδου (η πρόσκληση δεν περιλαμβάνει χρώμα, το οποίο, όμως μπορεί κανείς να προμηθευτεί μέσα στον χώρο του Festival)

%PHOTO3%

Και μην ξεχνάς! Στις 25 Ιουνίου το καλοκαίρι σου ξεκινά:

  • με τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες από τους πιο δυνατούς Έλληνες djs,

  • με τα πιο hot καλοκαιρινά tracks από δημοφιλείς artists και bands,

  • με ομαδικές ρίψεις χρώματος που θα σε μεταφέρουν σε έναν πολύχρωμο γαλαξία

  • με selfies που θα απογειώσουν τα social account σου

  • με influencers και special guests-έκπληξη που σίγουρα θες να δεις από κοντά

  • με δραστηριότητες, δώρα και εκπλήξεις