Super Διαγωνισμός: Κερδίστε τη νέα εντυπωσιακή unisex σειρά των Messinian Spa “Spicy Vanilla”

27.05.2021
Super Διαγωνισμός: Κερδίστε τη νέα εντυπωσιακή unisex σειρά των Messinian Spa “Spicy Vanilla”
Ονειρεύεσαι τα πιο τέλεια φυσικά προϊόντα ομορφιάς; Τότε ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τους θησαυρούς της Μεσσηνιακής και ελληνικής γης με τα καλλυντικά Messinian Spa.

Το Womenonly και τα Messinian Spa κάνουν δώρο σε 3 τυχερούς από ένα ολοκληρωμένο σετ ομορφιάς!

H νέα εντυπωσιακή σειρά των φυσικών καλλυντικών Messinian Spa “Spicy Vanilla” έχει ένα ζεστό, πικάντικο και unisex άρωμα με βανίλια, πλούσιες νότες μπαχαρικών, σπόρο tonka, άνθος καπνού, σε συνδυασμό με μια απαλή νότα ξύλου, κακάου και αποξηραμένων φρούτων.

Το αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος της σειράς διαθέτει μια απαλή φόρμουλα με εκχυλίσματα βανίλιας και ελιάς, πανθενόλη, έλαια κάνναβης, ελιάς και κέδρου, συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές, θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές τους, που θα κάνουν την επιδερμίδα σας απαλή και μεταξένια.

Ενώ το hair & body mist, με την ενυδατική σύνθεσή του με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη (pro-B5), περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά σας. Αναζητήστε τα στα φαρμακεία. Χώρις Parabens Δερματολογικά ελεγμένα Not tested on animals www.messinianspa.gr.

Λίγα λόγια για το Messinian Spa:

Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, παγκοσμίως γνωστό λόγω της προέλευσής του και για την αντιοξειδωτική και θρεπτική του δράση, συνδυασμένο με συστατικά εμπνευσμένα από τη Βόρεια Ελλάδα έως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, δίκταμο και φραγκόσυκο.

Διαγωνισμός:

Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από 1 σετ Spicy Vanilla. Για να μπείτε στην κλήρωση δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.

Διάρκεια διαγωνισμού 27/5 - 2/6

Οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν μέσω mail.

Καλή επιτυχία!!!