Έχουμε νικητή: Ιδού ο τυχερός που θα βρεθεί στον Ξενώνα Ταλετόν στη Σπάρτη!

14.10.2019
Έχουμε νικητή: Ιδού ο τυχερός που θα βρεθεί στον Ξενώνα Ταλετόν στη Σπάρτη!
Στην ένδοξη γη της Σπάρτης, στη σκιά του Ταΰγετου και του Μυστρά θα συναντήσεις τον ξενώνα Ταλετόν το όνομα του οποίου έγινε συνώνυμο της Λακωνικής φιλοξενίας.

Πήρε το όνομά του από την ψηλότερη κορυφή του Ταϋγέτου. Μακριά από το θόρυβο της πόλης στους πρόποδες του βουνού, στην καρδιά του Ξηροκαμπίου, ενός παραδοσιακού χωριού σε πολύ μικρή απόσταση από την πόλη της Σπάρτης.

Αποτελείται από 10 Δωμάτια, διαφορετικά διακοσμημένα μεταξύ τους. Κάποια με τζάκι, κάποια με μικρή κουζίνα, είτε μονόχωρα είτε μικρά διαμερίσματα δυο επιπέδων που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις κάθε επισκέπτη, ενώ ο συνδυασμός των προϊόντων cocomat και dunlopillo χαρίζουν εξαιρετική ποιότητα ύπνου και χαλάρωσης. Στην πανέμορφη εξωτερική αυλή κατά την ανοιξιάτικη περίοδο και τους θερινούς μήνες, μπορείτε να γευθείτε ένα εξαιρετικό παραδοσιακό πρωινό ή να απολαύσετε την ηρεμία της Ελληνικής εξοχής πίνοντας τον καφέ σας από το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό του Ταλετόν. Εδώ η ασφάλεια συναντάει την πολυτέλεια και στις μετακινήσεις σου από και προς αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμούς τραίνου. Παράλληλα το Ταλετόν θα οργανώσει για εσάς εκδρομές σε δημοφιλείς προορισμούς της Λακωνίας και της Πελοποννήσου. Τα καλά νέα για εσάς δεν σταματούν εδώ αφού στον ξενώνα Ταλετόν μπορείτε να βρείτε πολλές και ξεχωριστές δραστηριότητες. ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΝΙΚΗΤΗΣ

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μας που κερδίζει ένα μοναδικό διήμερο στον ξενώνα Ταλετόν είναι η ΑΡΕΤΗ ΖΑΠΑΝΤΗ.

Η νικήτρια θα ενημερωθεί με email για την εξαργύρωση του δώρου της.

Συγχαρητήρια

Γιώργος Μουλάς