Κέρδισε χειροποίητα σανδάλια Ippomare

02.06.2016
To Womenonly σε συνεργασία με τα σανδάλια Ippomare σου κάνουν δώρο μοναδικά χειροποίητα σανδάλια που θα φορέσεις ολόκληρο το καλοκαίρι και όχι μόνο! 3 τυχερές θα κερδισουν από ένα μοναδικό ζευγάρια σανδάλια!

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η Ελλάδα είναι γνωστή ως λίκνος των χειροποίητων σανδαλιών. Οι Θεοί του Ολύμπου βαδίζανε με περηφάνεια, γνωρίζοντας οτι αυτά είναι θεϊκά άνετα! Ποιος άραγε ξέρει καλύτερα από τους Έλληνες πως να κατασκευάζει και να επεξεργάζεται το δέρμα για την δημιουργία μοναδικών υποδημάτων;

Πρέπει να είναι υπέροχα ελαφριά, φτιαγμένα από το φυσικό, μαλακό δέρμα, το οποίο και διαμορφώνεται ανάλογα με το δικό μας πόδι.
Το αποτέλεσμα; Νιώθεις ότι απογειώνεσαι!

Oι θεοί του Ολύμπου μας συνοδεύουν μέσω της μυθολογίας μας .... Αλλα μας άφησαν τα σανδάλια Ippomare.

Ιppomare ειναι τα χειροποίητα σανδάλια, απο το γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, εμπνευσμένα απο την μεσογειακή αύρα και την αρχαία Ελλάδα- το κάθε σανδάλι φέρει το όνομα του απο τη Ελληνική μυθολογία. Στο e-shopwww.ippomare.com, θα βρείτε πάνω απο 30 μοντέλα στο σκούρο και ανοιχτό χρώμα του δέρματος.
Δίνουμε μεγάλη προσοχή όχι μόνον στην ποιότητα του προϊόντος αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε, επιλέγοντας να στηρίξουμε τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις.

Ευελπιστούμε ότι η αγάπη και η προσωπική μας προσπάθεια για κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά θα σας κάνει να νιώσετε άνετα με τον εαυτό σας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, οτιδήποτε κι αν κάνετε απολαμβάνοντας τις καθημερινές σας στιγμές με φυσικό τρόπο. Επιλέξτε το αγαπημένο σας προϊόν και… Take it Natural.

Λίγα λόγια για το δώρο: 3 τυχερές θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι σανδάλια Κασταλία!

Κασταλία, Νύμφη του Παρνασσού, η οποία για να αποφύγει την καταδίωξη του Απόλλωνα που την είχε ερωτευθεί, κρύφτηκε στην κόγχη της ομώνυμης πηγής κοντά στα βουνά του Ελικώνα.

Σανδάλι από γνήσιο δέρμα, κομμένο και ραμμένο στο χέρι.
Προσαρμοσμένη ανθεκτική σόλα - κομμένη στο χέρι.
Επένδυση και άνω μέρος - κομμένο και ραμμένο στο χέρι δέρμα.

Χρώμα: δέρμα βαμμένο σε απόχρωση σκούρου καφέ ή φυσικό χρώμα δέρματος
Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Κασταλία, σανδάλι για όλους τους τύπους ποδιών και όλα τα στυλ γυναικών.
Συνδυασμένο με μακριά φορέματα ή τζην με ελαφριά καμπάνα δίνει ένα ρομαντικό τόνο στο ντύσιμό σας.

Πώς θα παίξεις:

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με email