Κέρδισε 3 ολοκληρωμένα σετ στοματικής υγιεινής από την Frezyderm

01.06.2016
Το Womenonly και η Oral Science της Frezyderm κάνουν δώρο σε 3 τυχερούς από 1 ολοκληρωμένο σετ στοματικής υγιεινής!

Η FREZYDERM ανέπτυξε την Oral Science, μια εξειδικευμένη σειρά κατάλληλη για κάθε ανάγκη φροντίδας της στοματικής κοιλότητας.

Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας (προστασία, λαμπερό χαμόγελο, ανακούφιση) στη σειρά θα βρείτε μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη πρόταση με οδοντόπαστα, στοματικό διάλυμα και προβιοτικό για την επαναφορά και τη διατήρηση της στοματικής υγείας.

To δώρο:

3 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 τμχ. Plaque & Tartar Toothpaste, 1 τμχ. Plaque & Tartar Mouthwash και 1 τμχ. Prodilac Oral.

Λίγα λόγια για τα δώρα:

ΠΛΑΚΑ / ΠΕΤΡΑ / ΤΕΡΗΔΟΝΑ

Η οδοντόπαστα Plaque & Tartar Toothpaste είναι ιδανική για την καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων. Με τεχνολογία ενεργού πολυμερούς, εγκλωβίζει τα δραστικά συστατικά της και προσκολλάται στο σμάλτο, ενισχύοντας και παρατείνοντας τη διάρκεια δράσης της για άμεσα αποτελέσματα. Έτσι, απομακρύνει την πέτρα, καταπολεμά τη μικροβιακή πλάκα και προστατεύει από την τερηδόνα, ενώ έχει αντιφλογιστική και αντιμικροβιακή δράση και προσφέρει ευχάριστη δροσερή αναπνοή. Μετά το βούρτσισμα των δοντιών, χρησιμοποιήστε συνδυαστικά το φθοριούχο στοματικό διάλυμα Plaque & Tartar Mouthwash το οποίο προσφέρει έναν ισχυρό και καινοτόμο συνδυασμό ενεργών συστατικών και φυτικών εκχυλισμάτων για προστασία από την πέτρα και την καθημερινή φροντίδα δοντιών και ούλων.

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ

Το συμπλήρωμα διατροφής Prodilac Oral περιέχει προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus salivarius Oral S1 και Βιταμίνη D3 για τη διατήρηση και την επαναφορά της φυσιολογικής μικροβιακής χλωρίδας του στόματος και τη διατήρηση της φυσιολογικής οδοντοστοιχίας. Είναι μασώμενο δίσκιο, κατάλληλο για ενήλικες με ευχάριστη γεύση λεμόνι. Ενώ το συμπλήρωμα διατροφής Prodilac Oral Kids είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών, σε μορφή μασώμενης παστίλιας με ευχάριστη γεύση βατόμουρο/κεράσι.

Το στόμα μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πύλη της ζωής, καθώς με αυτό λαμβάνουμε την τροφή και είναι το μέσο επικοινωνίας μας. Μιλάμε, φιλάμε, εκφραζόμαστε, χαμογελάμε! Η εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγείας της FREZYDERM, Oral Science, είναι εδώ να καλύψει κάθε σας ανάγκη! Γιατί, στη FREZYDERM, θέλουμε να βλέπουμε περισσότερα μοναδικά και υγιή χαμόγελα!

Πώς θα παίξεις:

Η διαδικασία είναι απλή:

  • Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής
  • Κάνε like στη σελίδα του Womenonly στο Facebook