Κέρδισε μοναδικά αρωματικά σαπουνάκια από την OLEA

18.02.2016
Το womenonly και η OLEA κάνουν δώρο σε 2 τυχερούς από ένα σετ με μοναδικά, φυσικά σαπούνια που είναι φτιαγμένα 100% χωρίς συντηρητικά!

Λίγα λόγια για την OLEA:

Τα χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου που διατίθενται στο e-shop μας παρασκευάζονται από αγνά υλικά με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης και ωριμάζουν για 2 μήνες ώστε να είναι απολύτως φιλικά με το δέρμα. Η ψυχρή μέθοδος δίνει σαπούνια που φροντίζουν και ενυδατώνουν φυσικά την επιδερμίδα καθώς διατηρούν όλη τους την γλυκερίνη, σε αντίθεση με τα περισσότερα “πράσινα” ή καλλυντικά σαπούνια του εμπορίου που ξηραίνουν και “τεντώνουν” το δέρμα ύστερα από καθημερινή χρήση. Η αξία και τα οφέλη των χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου χρήζουν μεγάλης αναγνώρισης στο εξωτερικό.

Να διευκρινίσουμε ότι και τα σαπούνια είναι 100% φυσικά χωρίς συντηρητικά και άλλα πρόσθετα και για να διατηρηθούν σωστά θα πρέπει να φυλάσσονται σε μέρος που θα στεγνώνουν καλά.
Tο βασικό είναι ο κόσμος να απαγκιστρωθεί από τα συμβατικά προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού και να διαπιστώσει ότι υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές φυσικής περιποίησης εξίσου αποτελεσματικές και φιλικές με το σώμα μας και το περιβάλλον.

Πώς θα παίξεις:

Η διαδικασία είναι απλή:

1. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Kάνε like στην σελίδα του OLEA στο facebook

2. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Λίγα λόγια για την Olea:

Τα χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου που διατίθενται στο e-shop της OLEA παρασκευάζονται από αγνά υλικά με την ψυχρή μέθοδο σαπωνοποίησης και ωριμάζουν για 2 μήνες ώστε να είναι απολύτως φιλικά με το δέρμα. Η ψυχρή μέθοδος δίνει σαπούνια που φροντίζουν και ενυδατώνουν φυσικά την επιδερμίδα καθώς διατηρούν όλη τους την γλυκερίνη, σε αντίθεση με τα περισσότερα “πράσινα” ή καλλυντικά σαπούνια του εμπορίου που ξηραίνουν και “τεντώνουν” το δέρμα ύστερα από καθημερινή χρήση. Η αξία και τα οφέλη των χειροποίητων σαπουνιών ελαιολάδου χρήζουν μεγάλης αναγνώρισης στο εξωτερικό.
Να διευκρινίσουμε ότι και τα σαπούνια είναι 100% φυσικά χωρίς συντηρητικά και άλλα πρόσθετα και για να διατηρηθούν σωστά θα πρέπει να φυλάσσονται σε μέρος που θα στεγνώνουν καλά.
Συνοπτικά ο σκοπός μας είναι ο κόσμος να απαγκιστρωθεί από τα συμβατικά προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού και να διαπιστώσει ότι υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές φυσικής περιποίησης εξίσου αποτελεσματικές και φιλικές με το σώμα μας και το περιβάλλον

Λίγα λόγια για τα δώρα:

To δώρο που θα κερδίσει ο πρώτος τυχερός: 1 σαπούνι ελαιολάδου με Μέλι και Χαμομήλι [Μέλι & Χαμομήλι] Το σαπούνι Olea με μέλι και Χαμομήλι είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος. Ενυδατώνει και θρέφει απαλά την επιδερμίδα και προτείνεται για την περιποίηση όλης της οικογένειας.

Το δώρο περιλαμβάνει ακόμη και 1 σαπούνι ελαιολάδου με Λεμόνι και Μαστίχα [Λεμόνι & Μαστίχα Χίου]. Περιέχει χυμό και ξύσμα και αιθέριο έλαιο λεμονιού και μαστίχα Χίου, είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και προσφέρει βαθύ καθαρισμό και ήπια απολέπιση και 2 μπάρες αρωματικά σαπούνια γλυκερίνης.

Και μια κεραλοιφή. Η κεραλοιφή έρχεται να συμπληρώσει την καθημερινή φροντίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθει τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Περιέχει αγνό ελαιόλαδο φυσικό μελισσοκέρι και βαλσαμέλαιο. Ειναι ιδανική για την καθημερινή ενυδάτωση και προστασία του δερματος και των χειλιών ενω το βαλσαμέλαιο ενισχυει την αναπλαση της επιδερμιδας.

Το δώρο που θα κερδίσει ο δεύτερος τυχερός: 1 σαπούνι ελαιολάδου με Λεβάντα [Λεβάντα]Περιέχει άνθη λεβάντας και αιθέριο έλαιο λεβάντας. Το έλαιο της λεβάντας βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος ενώ διαθέτει αντιβακτηριδιακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Το σαπούνι OLEA λεβάντα προσφέρει χαλάρωση ενώ φροντίζει και χαρίζει λάμψη στο δέρμα σας.

1 πακετάκι με αρωματικές καρδούλες γλυκερίνης, 1 αρωματικό σαπούνι γλυκερίνης. και 1 μπάλα οξυγόνου με αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού
Ιδανική για να μετατρέψετε το αφρόλουτρό σας σε μία μοναδική εμπειρία. Διαλύεται σε 1-2 λεπτά και χαρίζει ενυδάτωση και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πορτοκαλιού