Κέρδισε αισθησιακά εσώρουχα για την γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου

08.02.2016
Η γιορτή του έρωτα πλησιάζει και θέλεις να ξετρελάνεις τον καλό σου; Τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι χωρίς αμφιβολία το κατάλληλο νυχτικό! Ακριβώς γιατί αυτή την ημέρα πρέπει να νιώθεις πιο σέξι απο ποτέ το Womenonly και η εταιρεία Perfect4u κάνουν δώρο σε 3 τυχερές από ένα αισθησιακό σετ με δαντέλα και φιογκάκια.

Λίγα λόγια για το PERFECT 4U:

Σέξυ γυναικεία εσώρουχα, κορμάκια, νυχτικά, babydoll, bodystockings, σλιπ, στρινγκ μόνο για σένα! Στο PERFECT 4U - new brand only for women- θα βρεις σέξυ γυναικεία εσώρουχα, κορμάκια, νυχτικά, babydoll, bodystockings, σλιπ, στρινγκ μόνο για σένα!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Perfect4U www.perfect4u.gr, θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία εσώρουχα, που κόβουν την ανάσα.... Πραγματοποίησε εύκολα τις αγορές σου instore (Ερμού 18 – εντός στοάς, Σύνταγμα), online και mobile, με την εγγύηση της υψηλής ποιότητας και σε συνδυασμό με χαμηλές και συμφέρουσες τιμές.

Λίγα λόγια για το δώρο:

Θέλεις να είσαι όσο πιο σέξι γίνεται και το Womenonly σε συνεργασία με το PERFECT 4U κάνουν δώρο σε 3 τυχερές από ένα σετ με δαντέλα και φιογκάκια. Ο διαγωνισμός λήγει στις 14 Φεβρουαρίου 2016 ! Oι νικήτριες θα ανακοινωθούν στις 15 του μήνα!

Πώς θα παίξεις: Η διαδικασία είναι απλή:

1. Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Kάνε like στη σελίδα του PERFECT 4U στο Facebook

2. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.