Διαγωνισμός: Κέρδισε το κολλαγόνο Gold Touch Nutrition [νικήτρια]

08.01.2016
Το WomenOnly σε συνεργασία με το κατάστημα Χουρπιλιάδης Fitness, σου κάνουν δώρο ένα κολλαγόνο Gold Touch Nutrition.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, νικήτρια είναι η Καλλιόπη Παναγιωτοπούλου

Λίγα λόγια για τη Χουρπιλιάδης Fitness:

Η επιχείρηση Χουρπιλιάδης Fitness δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου οργάνων γυμναστικής εδώ και 20 χρόνια εξοπλίζοντας γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους και ξενοδοχεία σε τιμές χονδρικής αλλά και ιδιώτες σε πολύ προσιτές τιμές. Η ποιότητα είναι κύριο μέλημα της εταιρίας και μη διαπραγματεύσιμη όπως επίσης η άμεση εξυπηρέτηση και το service από έμπειρους τεχνικούς.

Για να κάνεις τις αγορές σου από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας και να αγοράσεις όργανα γυμναστικής, είδη πολεμικών τεχνών, αθλητικά είδη και συμπληρώματα διατροφής, κάνε κλικ στη διεύθυνση http://xourpiliadis-fitness.gr/

Κάνε Like και στη σελίδα της εταιρίας στο FACEBOOK για να μαθαίνεις πρώτη τις προσφορές της εταιρίας.

Λίγα λόγια τια το κολλαγόνο Gold Touch Nutrition

Το κολλαγόνο είναι η πιο άφθονη πρωτεΐνη που βρίσκεται φυσιολογικά στο σώμα των ανθρώπων, με έναν μέσο όρο 30% της συνολικής πρωτεΐνης μας να αποτελείται από κολλαγόνο. Μετά το νερό, το κολλαγόνο είναι μια δομική βιοχημική ένωση η οποία είναι υπεύθυνη για την κίνηση των αρθρώσεων & των τενόντων, την τόνωση των μυών μυς, την σταθερότητα των οστών, το λείο δέρμα, τα γυαλιστερά μαλλιά και τα υγιή νύχια.



Μετά την ηλικία των 25 ετών το σώμα μας αρχίζει να χάνει περίπου 1% του κολλαγόνου κάθε χρόνο. Αυτή η απώλεια η κολλαγόνου οδηγεί σε χαλάρωση του δέρματος, ρυτίδες, αποχρωματισμένα νύχια, αδύνατα και εύθραυστα μαλλιά, τριχόπτωση, δυσκαμψία των αρθρώσεων και την απώλεια της οστικής πυκνότητας ιδιαίτερα σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Από όλα αυτά, τα δύο τελευταία είναι τα πιο ανησυχητικά, δεδομένου ότι τόσο η οστεοπόρωση όσο και η αρθρίτιδα είναι μεγάλες απειλές για τη δημόσια υγεία και μπορεί να προκαλέσουν πολύ πόνο και να μειώσουν την ποιότητα της ζωής. Το μείγμα κολλαγόνου της GoldTouch επιδρά για να αποτρέψει αυτά τα αποτελέσματα της απώλειας κολλαγόνου, με την παροχή των επαρκών ποσοτήτων του κολλαγόνου στο σώμα σας.

Προτού ακόμη τελειώσει αυτό το μπουκαλάκι θα αισθάνεσαι και θα φαίνεσαι καλύτερα. Το δέρμα σου θα είναι πιο μαλακό, οι αρθρώσεις σου θα έχουν την κινητικότητα και ευελιξία τους και τα οστά σου θα είναι σταθερά και αυτό θα συμβεί μόνο σε έναν φυσικό τρόπο!