Κέρδισε 3 υπέροχα φαντεζί κολάν αξίας 90 ευρώ!

24.11.2015
To womenonly.gr σε συνεργασία με το sportslook.gr σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις δικό σου ένα από τα τρία φαντεζί κολάν της φωτογραφίας.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό κάνε like στις σελίδες του womenonly.gr και του sportlook.gr στο Facebook και στη συνέχεια συμπλήρωσε στη φόρμα συμμετοχής τα στοιχεία σου.

*Τα κολάν είναι ελαστικά κι έχουν μέγεθος small

Λίγα λόγια για το SportLook.gr

Αρχές Σεπτεμβρίου ξεκίνησε τη λειτουργία του το eshop αθλητικών ειδών SportLook.gr. Αποτελεί το νέο εγχείρημα της καταξιωμένης boutique “MustforFashionLovers “ με έδρα τη Λάρισα, που αρκετές δεκαετίες τώρα εμπιστεύεται το αγοραστικό κοινό της Λάρισας και ευρύτερα της Θεσσαλίας.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.sportlook.gr σκοπό έχει να καλύψει πανελλαδικά, τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου ασκούμενου ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και ανάλογα με το είδος της αθλητικής δραστηριότητας.

Το Sportlook διαθέτει μεγάλη γκάμα σε αθλητικά παπούτσια όλων των επώνυμων εταιριών για άνδρες και γυναίκες, ρούχα που συνδυάζουν στιλ και πρακτικότητα καθώς και εξειδικευμένα αξεσουάρ για να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα.