Διαγωνισμός: Κάνε κι εσύ το γευστικό περίπατο του Eating Athens!

19.11.2015
To womenonly.gr σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία του πιο γευστικού περιπάτου στο κέντρο της Αθήνας που διοργανώνει το Eating Athens. Παίξε στο διαγωνισμό μας και καλή επιτυχία!

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί

Τον γευστικό περίπατο του Eating Αthens τον γνώρισες ήδη από τις περιγραφές και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που πρόσφατα δημοσιεύσαμε. Αρώματα, γεύσεις και κουλτούρα παντρεύονται με τη παρεϊστικη διάθεση κι ένα γευστικό ταξίδι στο κέντρο της Αθήνας ξεκινά. Αν θέλεις κι εσύ να ζήσεις την εμπειρία μπορείς να το κάνεις παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό που εξασφαλίσαμε για εσένα!

Τρεις τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για να ζήσουν μαζί με κάποια φίλη ή φίλο την εμπειρία το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Πάρε μια γεύση με το τι πρόκειται να γευτείς εδώ

Λίγα λόγια για το Eating Athens

Τόσο για τις αναζητήσεις του σύγχρονου Αθηναίου, που θέλει να ανακαλύψει την ψυχή των ελληνικών γεύσεων, όσο και για το μεγάλο κοινό, που αναζητά τις αυθεντικές και εν πολλοίς τοπικές ελληνικές γεύσεις με προσωπικότητα, ουσία, νοστιμιά! Ένα tour που θα συμβάλλει στην άνοδο της ποιοτικής γεύσης και θα αποτελέσει ένα δυνατό κύμα , ικανό να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη γαστρονομία της χώρας!

Mια απολαυστική και ψυχαγωγική βόλτα ανακάλυψης και γευσιγνωσίας κάποιων από τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα και ντελικατέσεν, τα οποία διαμορφώνουν μια νέα εικόνα αυθεντικών, παραδοσιακών αλλά και καινοτόμων γαλανόλευκων γεύσεων .

Μια πρόσκληση για να επιλέξετε, να δοκιμάσετε και τελικά να υιοθετήσετε, τα ποιοτικά Ελληνικά διατροφικά προϊόντα εντάσσοντάς τα στις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες.

Εξαιρετικά τυριά, απίστευτα αλλαντικά, εκλεκτά κι εκλεκτικά ελαιόλαδα κι ελιές, φανταστικά μέλια, ξεχωριστά βότανα και καρυκεύματα, φρέσκα λαχανικά εξαιρετικο ρακί και άλλα πολλά….

Για σενα που γυρίζεις την πλάτη στο βιομηχανικό προκάτ και στις γεύσεις χωρίς ταυτότητα. Για σένα που εξαρχής ξεπέρασες τα τυποποιημένα εκθεσιακά πρότυπα, τις υπεραγορές και τα στατικά κλισέ. Για σένα που διέγραψες τη μιζέρια από την εμφάνιση των περιπτέρων και των μεγαλων κουτιών χωρις παράθυρα, (όπως και τη γενικότερη αισθητική των χώρων των εκθέσεων και των υπεραγορών) και έφερες την γευσιγνωσία πίσω στο σπίτι της, στην καθημερινότητά σου, πίσω στην ιστορική αγορά σε κόστος που συμβαδίζει με αυτή.

Τρώγοντας, μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας στην Αθηνα λοιπόν!