Διαγωνισμός: φέρε τον αέρα από το Παρίσι σπίτι σου

07.02.2013
Το womenonly.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα allabouteve.gr διοργανώνουν έναν ρομαντικό βαλεντίνικο διαγωνισμό για σένα!

Φέρε την ατμόσφαιρα της πιο ρομαντικής πόλης στον κόσμο στο χώρο σου για τη γιορτή του έρωτα. Γίνε η τυχερή νικήτρια που θα κερδίσει τα 2 ξεχωριστά δώρα από το Allabouteve με αέρα Παρισιού.

Memories Of Paris Candle 232g

Απόλαυσε τη λάμψη ενός χειροποίητου κεριού από σόγια κερήθρα και φυτικό φυτίλι.

Memories Of Paris Body Lotion 340ml

Αφέσου στην εμπειρία της απαλής κρέμας σώματος φτιαγμένη από βότανα, λευκά λουλούδια, γιασεμί, άνθη πορτοκαλιάς, κόκκινο τριαντάφυλλο και βανίλια.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το All about Eve:


Ταξίδια, σύγχρονες μητροπόλεις, εξωτικά νησιά, αρώματα, κρέμες, αγάπη για την ομορφιά και διάθεση για μια ζωή γεμάτη συγκινήσεις. Με λίγα λόγια, η All about Eve.
Η φιλοσοφία στην All about Eve, είναι να επιλέγουμε τα προϊόντα που πραγματικά μας ξετρελαίνουν και θέλουμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά τόσο εμείς όσο και οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε. Οι κολλητές μας, η μαμά μας, η αγαπημένη μας θεία, η αδελφή μας και όλες εκείνες οι γυναίκες που κάνουν τη ζωή μας ξεχωριστή.
Κυρίως, όμως, στην All about Eve θέλουν να μας γνωρίζουν προϊόντα που κάνουν πολύ καλά αυτό που υπόσχονται: Να μας κάνουν ακόμα πιο όμορφες, λαμπερές και υγιείς για να συνεχίζουμε το ταξίδι μας σε μια δύσκολη, εύκολη, γεμάτη προκλήσεις, γεμάτη συγκινήσεις, υπέροχη ζωή.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα All about eve θα βρεις τα λατρεμένα προϊόντα σώματος get fresh, τα προϊόντα του Mario Badescu, τα προϊόντα hair extensions, τα υπέροχα i love cosmetics, τα μεθυστικά αρώματα Linari και, τέλος, τα απίθανα προϊόντα σώματος Monoi Tiki Tahiti.

Αν θέλεις να μαθαίνεις πρώτη τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ και τους ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ της Alla about Eve, μπες στην επίσημη σελίδα της φίρμας στο Facebook: https://www.facebook.com/allabouteve.gr

Πώς θα πάρεις μέρος στο διαγωνισμό:

Κάνεις Like στο WomenOnly

Κάνεις Like και στο Allabouteve στο Facebook: https://www.facebook.com/allabouteve.gr

Αφήνεις το σχόλιό σου στο άρθρο και αναμένεις τα αποτελέσματα της κλήρωσης! Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα (7/2/2013) και θα ολοκληρωθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2013 στις 12 μμ.