Κέρδισε Αriel, για μηδενική σπατάλη & μέγιστη οικονομία

20.02.2013
Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό Αriel και τρεις τυχερές μπορούν να κερδίσουν τις υπερσυμπυκνωμένες υγρές κάψουλες Ariel για έξι μήνες.

Απάντησε σωστά στην ερώτηση και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις Αriel για 6 μήνες*:

*4 συσκευασίες των 32 δόσεων Υπερσυμπυκνωμένες Υγρές Κάψουλες Αriel

Λίγα λόγια για τις υπερσυμπυκνωμένες υγρές κάψουλες Ariel:

Ένας εύκολος τρόπος για να κερδίζετε σε κάθε πλύση

Γνωρίζατε ότι έως και 30% του υγρού απορρυπαντικού σας χάνεται όταν το τοποθετείτε στη θήκη του πλυντηρίου; Αυτό σημαίνει πως εκατομμύρια λίτρα υγρού απορρυπαντικού σπαταλιούνται κάθε χρόνο, καθώς χάνεται στις σωληνώσεις, με αποτέλεσμα εκατομμύρια πλύσεις να μην καθαρίζονται επαρκώς. Τα λίτρα του υγρού απορρυπαντικού που σπαταλιούνται επηρεάζουν και το αποτέλεσμα της πλύσης αλλά και επιβαρύνουν την τσέπη και το περιβάλλον.

Οι νέες Υπερσυμπυκνωμένες Κάψουλες Ariel δίνουν τη λύση. Έχουν σχεδιαστεί ώστε να μην σπαταλιέται ούτε μία σταγόνα υγρού απορρυπαντικού, και σας επιτρέπουν να έχετε μηδενική σπατάλη και μέγιστη οικονομία, αξιοποιώντας το 100% της καθαριστικής δύναμης σε κάθε πλύση.

Πρωτοποριακή Τεχνολογία

Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία, οι Κάψουλες Ariel είναι προ-δοσολογημένες και υπερσυμπυκνωμένες κάψουλες υγρού απορρυπαντικού, μέσα σε προστατευτικό φιλμ. Το φιλμ έχει σχεδιαστεί για να διαλύεται εντελώς όταν έρχεται σε επαφή με το νερό μέσα στο πλυντήριο – ακόμη και στους 30° C. Καθώς η κάθε δόση είναι υπερσυμπυκνωμένη, παρέχει εκπληκτική καθαριστική δύναμη σε κάθε πλύση, και αυτό σημαίνει πως χρειάζεσθε λιγότερο απορρυπαντικό, ωφελώντας το περιβάλλον. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και 30% ενέργεια, χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία πλύσης από τους 40° στους 30° C.

Ευκολία στη χρήση

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν οι Kάψουλες Ariel είναι η ευκολία τους στη χρήση. Πλέον, δεν χρειάζεται να δοσομετράτε το υγρό απορρυπαντικό και να ανησυχείτε μήπως λερώσετε κατά την τοποθέτηση. Τοποθετείτε μία κάψουλα στο πίσω μέρος του κάδου και κατόπιν τα ρούχα πάνω από την κάψουλα. Η συσκευασία του προϊόντος είναι μικρή, χρησιμοποιώντας μέχρι και 30% λιγότερο υλικό σε σχέση με τα μπουκάλια υγρών απορρυπαντικών. Έτσι είναι εύκολη και στη μεταφορά και την αποθήκευση, συμβάλλοντας στη μείωση των περιβαλλοντικών απορριμμάτων.

Σημαντικές αλήθειες για το πλύσιμο των ρούχων στην Ελλάδα:

  • Στην Ελλάδα βάζουμε περισσότερα από 101 δισεκατομμύρια πλυντήρια κάθε χρόνο, που αντιστοιχεί σε 246 πλύσεις για κάθε νοικοκυριό ετησίως

  • 76% των Ελλήνων δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως το ένα τρίτο του απορρυπαντικού τους σπαταλιέται όταν τοποθετείται απευθείας στη θήκη του πλυντηρίου