Οι 4 νικήτριες για τα 4 gift sets ΚΟΡΡΕΣ

11.12.2012
Ο διαγωνισμός του WomenOnly σε συνεργασία με την ΚΟΡΡΕΣ ολοκληρώθηκε και οι 4 νικήτριες που κερδίζουν τα gift set ΚΟΡΡΕΣ είναι οι εξής:

1) Βίκυ Σακκά

2) Χριστίνα Πρεδάρη

3) Ρούλα Χατζηγιάννη

4) Μπέτυ Ματάγκου

Οι νικήτριες μπορούν να επικοινωνούν με το 2106061095 για να ενημερώνονται για τον τρόπο παραλαβής του δώρου.

Το gift set ΚΟΡΡΕΣ περιλαμβάνει:

- Limited Edition άρωμα Tonka Purple/ Dreams Come True

- Volcanic Black/ set μακιγιάζ (η Professional Volume Mascara και το Professional Long Lasting Eyeliner από τη νέα σειρά Professional Black Collection, συνδυάζονται με το νέο Metallic Black / Nail Colour)

Λίγα λόγια για τα δώρα:

Tonka Purple/Dreams Come True –To νέο limited edition άρωμα της ΚΟΡΡΕΣ

Τα Tonka Beans [aka Love Beans] μεταφέρουν λίγο από το μυστικισμό τους στο άρωμα TONKΑ PURPLE μαζί με τη μοναδική γλυκόπικρη ευωδιά τους -ένα ιδιαίτερο μείγμα βανίλιας και tobacco- αλλά και μία υπόσχεση: Dreams Come True! Καρποί που λέγεται ότι φέρνουν τύχη σε θέματα αγάπης και κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Στην αρχαιότητα τα Tonka Beans `πρωτοστατούσαν' σε τελετές και ξόρκια για πραγματοποίηση ευχών…αγάπη, τύχη, πλούτο, θάρρος. Ρίχνοντας επτά καρπούς σε ένα ποτάμι ή κατ' άλλους απλά ψιθυρίζοντας την ευχή ενώ κρατάς τον καρπό στην παλάμη σου, αρκεί για να γίνει αυτή πραγματικότητα.

Στο θηλυκό, oriental TΟΝΚΑ PURPLE/ DREAMS COME TRUE, τα Tonka Beans εγκλωβίζουν το μυστικισμό της τύχης και του έρωτα στις πλούσιες, σχεδόν υπνωτικές γλυκό-πικρες νότες που βρίσκονται στη βάση του αρώματος -η Βανίλια, το άνθος Πορτοκαλιού, το Ροδάκινο, το Γιασεμί, μαζί με το Περγαμόντο και το Μανταρίνι `συνδιαλέγονται' με τα Tonka Beans των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα.

Professional Black Collection –Η νέα ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ της ΚΟΡΡΕΣ

Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση ΚΟΡΡΕΣ για επαγγελματική, φυσική λύση σε καθημερινές ανάγκες μακιγιάζ. Δημιουργήθηκε εμπνευσμένη από τις ανάγκες των make-up artist. Βασίστηκε σε minerals, μία από τις φυσικές εναλλακτικές των συμβατικών επιλογών μακιγιάζ. Εστίασε στο ΜΑΥΡΟ ως το χρώμα που εκφράζει οποιαδήποτε τάση. Χωρίς ΜΑΥΡΟ, όλα τα χρώματα χάνουν την ένταση και το βάθος τους. Το ίδιο ισχύει και για το πρόσωπο. Η σειρά PROFESSIONAL BLACK χρησιμοποιεί το χρώμα που είναι συνδεδεμένο με τις έννοιες της δύναμης και της έντασης, και το συνδυάζει με συστατικά και υφές που δίνουν εντυπωσιακό, σταθερό αποτέλεσμα, χωρίς συμβιβασμούς σε διάρκεια.

Στο επίκεντρο για πρώτη φορά τα Black Volcanic Minerals, ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία στα οποία οφείλεται το βαθύ, έντονο χρωματικό effect, και πλήθος άλλων ευεργετικών φυσικών δραστικών που ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και φροντίζουν την επιδερμίδα των ματιών -ο κορμός σχεδιασμού της νέας συλλογής μακιγιάζ της ΚΟΡΡΕΣ, PROFESSIONAL BLACK.

Η σειρά περιλαμβάνει:

* Professional Volume Mascara για εντυπωσιακό έως 6x όγκο

* Professional Long Lasting Eyeliner με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια

* Professional Shimmering Eyeliner για extra φωτεινό τελείωμα

* Professional Khol Eyeliner για το εσωτερικό των ματιών

* Professional Liquid Eyeliner για εύκολο σχεδιασμό της απόλυτα μαύρης γραμμής

Τα νέα προϊόντα της συλλογής PROFESSIONAL BLACK `αποκαλύπτονται' αποκλειστικά σε συνδυασμό με brand new Nail Colours και Lipgloss, μέσα από πέντε σετ μακιγιάζ, σε τιμή γνωριμίας!

VOLCANIC BLACK / Το απόλυτα dark look στην πιο glamorous εκδοχή του

RUBY RED / Cat-eye look και βαθύ κόκκινο σε άκρα και χείλη

CHERRY RED / Ζουμερά κόκκινα χείλη και rock άκρα, ενώ το βλέμμα αποκτά βάθος με μία μαύρη γραμμή

WASHED OFF PINK / Τα έντονα μάτια έρχονται σε αντίθεση με τα ρομαντικά Washed Off Pink χείλη και άκρα.

NUDE / Η διαχρονική κομψότητα του natural look σε ένα σετ μακιγιάζ.