Ξενερωσα

06.12.2010
Βλέπει αρκετές φορές τη μέρα τσόντες και τελειώνει πολλές φορές, έτσι οταν κανουμε τη πραξη να τελειώνω εγώ 2 φορές και να θέλω και άλλο ενώ αυτός να μην μπορεί να τελειώσει ούτε μια.
Είμαι 22 χρονών, εχω σχεση 4 χρόνια, σε όλα τα πάμε πολύ καλά, αλλα στο σεξ οχι και τόσο. Πιο παλιά δεν ήταν έτσι. Το κάναμε και ευχαριστιόμασταν και οι 2. Τώρα αυτός βλέπει αρκετές φορές τη μέρα (ίσως 3-4) τσόντες και τελειώνει πολλές φορές, έτσι οταν κανουμε τη πραξη να τελειώνω εγώ 2 φορές και να θέλω και άλλο ενώ αυτός να μην μπορεί να τελειώσει ούτε μια. Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό το θέμα σε σημείο που τον ρωτώ τι έχουν αυτές περισσότερο από μενα και δεν έχει απάντηση. Πες μου τη γνώμη σου Θεια Λουκία σε παρακαλώ, έχω ξενερώσει το περι σεξ θέμα. Σας ευχαριστώ.


Είναι λογικό να ξενερώνεις όταν ο καλός σου εξαντλεί τις δυνάμεις του στον αυνανισμό. Έτσι όπως το πάει μάλιστα, τείνει να γίνει εθισμένος στην πορνογραφία και το λέω αυτό με την ιατρική έννοια του όρου, η οποία χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους άντρες που φτάνουν να προτιμούν το σεξ αυτής της μορφής από το σεξ με τη σύντροφο τους. Αυτά είναι τα κακά νέα. Όμως υπάρχουν και καλά νέα, αφού όπως μου λες συνεχίζετε να κάνετε σεξ μεταξύ σας ενώ η σχέση σας είναι ικανοποιητική κατά τα άλλα.

Η γνώμη μου είναι λοιπόν, ότι εκείνος θα λειτουργούσε πολύ καλύτερα αν πήγαινες με τα νερά του γιατί είναι πολύ πιθανόν αυτή η συνήθεια με τις τσόντες να κρύβει μια βαθύτερη ανάγκη του, η οποία ψάχνει να βρει τρόπο να εκφραστεί.

Πριν σου πω περισσότερα, πρέπει να ξέρεις ότι οι άντρες δεν συνδέουν το πορνό με τα συναισθήματα τους, ούτε συγκρίνουν τις γυναίκες που βλέπουν με την εμφάνιση της συντρόφου τους. Αυτό που τους ερεθίζει είναι η όλη κατάσταση που διαδραματίζεται στην οθόνη κι όχι κάποια συγκεκριμένο πρόσωπο, και είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική πρακτική για εκείνους, αφού διεγείρονται σχεδόν αποκλειστικά με τις εικόνες. Οι γυναίκες πάλι διεγειρόμαστε περισσότερο με τη φαντασία, ενώ όταν δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με τους πρωταγωνιστές το πορνό δεν λειτουργεί καθόλου μαζί μας.

Γνωρίζοντας αυτά θα σου είναι πολύ ευκολότερο να βγάλεις τον παράγοντα ζήλια από τη μέση και να επικεντρωθείς στον στόχο σου ο οποίος είναι να επαναφέρεις τη φλόγα που υπήρχε παλιότερα στην ερωτική σας ζωή. Για να το πετύχεις, σταμάτα να συζητάς το θέμα σε ανταγωνιστική βάση και μπες στο παιχνίδι. Καταρχάς ξάφνιασέ τον ζητώντας του να παρακολουθήσετε μαζί την αγαπημένη του τσόντα και δείχνοντας του ότι έχεις πονηρές προθέσεις στο μυαλό σου για τους δυο σας. Στην αρχή μπορεί να έχει τις αντιρρήσεις του, γιατί μπορεί να το δει σαν παρέμβαση στην προσωπική του ζωή, ή ακόμη και να ντρέπεται γιατί μπορεί να πιστεύει ότι εσύ θα προσβληθείς ή θα τσαντιστείς. Ωστόσο, αν επιμείνεις σίγουρα θα υποχωρήσει κι έτσι θα μπορέσεις να περάσεις στο επόμενο στάδιο.

Εννοείται ότι ό,τι κι αν δεις ούτε θα τσαντιστείς, ούτε θα προσβληθείς. Αντίθετα θα παραμείνεις ψύχραιμη και θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις καινούργιες πληροφορίες που λαμβάνεις, ενώ παράλληλα θα αρχίσεις να τον χαϊδεύεις και να αντιγράφεις τη δράση που βλέπεις στην οθόνη, στον βαθμό που αισθάνεσαι άνετα μ' αυτή. Δεν χρειάζεται -ούτε και πρέπει- να κάνεις πράγματα που δεν σου αρέσουν ή σε φοβίζουν γιατί ο σκοπός δεν είναι να γίνεις πορνοστάρ, αλλά να γκρεμίσεις τα στεγανά που έχουν μπει ανάμεσα σας και να πάρεις μερικές φρέσκιες ιδέες γι' αυτά που τον διεγείρουν και μπορεί να διστάζει να σου πει.

Με άλλα λόγια χρησιμοποίησε το αγαπημένο του πορνογραφικό υλικό σαν πηγή έμπνευσης και γρήγορα θα δεις ότι το ενδιαφέρον του για ό,τι γίνεται στην οθόνη θα ατονίσει και θα επικεντρωθεί σε ό,τι κάνετε μαζί στο κρεβάτι σας. Έτσι θα αντιληφθεί ότι δεν είναι ανάγκη να βάζετε όρια στην σεξουαλική σας ζωή και θα αισθάνεται πιο άνετα στο μέλλον αν θελήσει να σου προτείνει κάτι καινούργιο σ' αυτόν τον τομέα.

Το ζητούμενο είναι να είσαι ανοιχτή στις νέες εμπειρίες και να μην κριτικάρεις τα γούστα του, αλλά να τα προσαρμόσεις στις επιθυμίες σου, με γνώμονα τη μέγιστη ικανοποίηση και των δυο σας.

Μάλιστα πιστεύω ότι αν καταφέρεις να κάνεις την ανατροπή στον τομέα του σεξ, θα έχεις κάνει ένα τεράστιο βήμα και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας ως ζευγάρι. Βλέπεις, προσεγγίζοντας με ευρύ πνεύμα αυτές τις καταστάσεις και κρατώντας ανοιχτά τα κανάλια της επικοινωνίας με τον σύντροφο μας έχουμε περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσουμε ζωντανή τη σχέση μας, αφού κι εκείνη τείνει να εξελίσσεται και ν' αλλάζει συνεχώς όπως κι εμείς.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook