Δεν με ικανοποιει πια

02.12.2010
Νιωθω οτι εχω ανοιξει αρκετα κ δεν με ικανοποιει πια και τοσο.
Δεν νιωθω το πεος του αγοριου μου να γεμιζει τον κολπο μου οπως οταν ημουν παρθενα (αυτος ηταν ο πρωτος μου). Νιωθω οτι εχω ανοιξει αρκετα κ δεν με ικανοποιει πια και τοσο. Τι φταιει; Το πεος του ειναι 11 ποντοι κ αρκετα λεπτο. Μηπως φταιει αυτο?


Κοίτα, για να στο πως απλά, ο γυναικείος κόλπος δεν μπορεί να "ανοίξει" από το σεξ, παρά μόνο μετά από έναν ή περισσότερους φυσιολογικούς τοκετούς, όπου είτε το μωρό ήταν αρκετά μεγάλο, είτε έχουν χρησιμοποιηθεί ειδικά μαιευτικά εργαλεία. Διαφορετικά ο γυναικείος κόλπος διατηρεί σταθερό το μέγεθος του -το οποίο είναι γύρω στα 10-14 εκ. μήκος και 3-4 εκατοστά πλάτος σε διέγερση- και έχει αρκετή ελαστικότητα για να προσαρμόζεται στο αντρικό πέος χωρίς να χάνει το σχήμα του. Επιπλέον, πρέπει να ξέρεις ότι τα περισσότερα πέη (60%) κυμαίνονται γύρω στα δεκαέξι εκατοστά σε στύση, ενώ κάποια (30%) είναι ελαφρώς μεγαλύτερα και άλλα (10%) ελαφρώς μικρότερα. Αυτές οι διαφορές ισχύουν και για τον γυναικείο κόλπο.

Σε κάθε περίπτωση, αποκλείεται να έχεις "ανοίξει" από ένα λεπτό πέος 11 πόντων, το οποίο οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι βρίσκεται στην κάτω πλευρά της κλίμακας. Το πιθανότερο είναι λοιπόν, ότι μετά τις πρώτες φορές, έχεις ξεπεράσει τη νευρικότητα σου, έχεις αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση στην ερωτική πράξη και είσαι σε θέση να έρθεις σε πλήρη διέγερση. Αυτό κάνει μια σημαντική διαφορά στην αίσθηση που έχεις, αφού χωρίς πλήρη διέγερση ο κόλπος είναι γύρω στα 7,5 εκατοστά μήκος και 1,5 εκατοστό πλάτος, ενώ τα τοιχώματα του εφάπτονται.

Άρα το πρόβλημα δεν είναι δικό σου, αλλά δικό του. Ωστόσο, θα ήταν μεγάλη χοντράδα έστω και να ξεστομίσεις κάτι τέτοιο, αφού -να είσαι σίγουρη- ότι εκείνος ήδη το υποψιάζεται και νιώθει μεγάλη ανησυχία γι' αυτό. Άλλωστε, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία στην γυναικεία σεξουαλική ικανοποίηση δεν είναι το μέγεθος του πέους, αλλά ο τρόπος χρήσης του σε συνδυασμό με τα συναισθήματα που νιώθουμε για τον σύντροφο μας.

Συνεπώς, αν είσαι ερωτευμένη και σ' ενδιαφέρει να συνεχίσεις στην ίδια σχέση, μπορείς να προσπαθήσεις να βρεις τις στάσεις εκείνες που θα προσφέρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και στους δύο, να ασκηθείς στον έλεγχο των μυών του περίναιου (κάνε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες) και να δοκιμάσεις ένα απλό τρικ: κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών ζήτα του να βάλει μέσα σου μόνο ένα δάχτυλο και να διατηρήσει τη διέγερση σου μέχρι να νιώσεις ότι ο κόλπος σου "σφίγγεται" γύρω του. Αυτό συμβαίνει γιατί όταν είμαστε σε διέγερση, το άνοιγμα του κόλπου έχει την τάση να "αγκαλιάζει" ό,τι μπει μέσα του μετά από λίγο, δίνοντας την αίσθηση ότι είναι πιο στενός. Αν λοιπόν περιμένεις μέχρι αυτή τη στιγμή, η διείσδυση θα γίνει πολύ πιο ικανοποιητική και για τους δυο σας.

Αν βέβαια, δεν νιώθεις πια καμιά ερωτική έλξη για τον συγκεκριμένο τύπο, ό,τι κι αν κάνεις αποκλείεται να ικανοποιηθείς επαρκώς από την σεξουαλική πράξη μαζί του, οπότε το καλύτερο θα ήταν να αποχωρήσεις διακριτικά. Εννοείται βέβαια, ότι δεν θα του πεις ποτέ ότι δεν σε ικανοποιεί στο κρεβάτι, ακόμη και αν σε πατάει στον λαιμό για να ομολογήσεις την αλήθεια. Μπορείς να του πεις όμως, σε κάποια φάση που δεν θα έχει προηγηθεί σεξ για ένα διάστημα, ότι τελευταία έχεις συνειδητοποιήσει πως έχεις αλλάξει γνώμη και δεν είσαι σίγουρη πλέον για το αν θέλεις να δεσμευτείς σε μια σοβαρή σχέση και ότι είναι καλύτερα να χωρίσετε πριν φτάσετε στο σημείο να πληγώσετε ο ένας τον άλλον. Θα τον πονέσεις ακόμα κι έτσι, αλλά πολύ λιγότερο απ' το να του πεις ότι η ερωτική σας ζωή είναι χάλια.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook