Πρόβλημα με μια φίλη

13.07.2015
Παντα εγω βγαζω το φιδι απο την τρυπα. Βγαινει με αλλες κοπελες και εμενα με εχει ως εναλλακτικη λυση.

Θεία Λουκία Καλησπέρα! Θελω την γνωμη σου για κατι. Η κολλητη μου εχει γινει πολυ εγωιστρια τωρα τελευταια. Σε καθε παρεξηγηση πρεπει εγω να την παιρνω τηλεφωνο ή να στειλω μηνυμα για να λυσω το προβλημα. Ποτε της δεν κανει καποιο βημα να τα ξαναβρουμε (απο εγωισμο). Παντα εγω βγαζω το φιδι απο την τρυπα. Βγαινει με αλλες κοπελες και εμενα με εχει ως εναλλακτικη λυση. Κουτσομπολευει τους παντες και εχει γινει πολυ ψευτικη τωρα τελευταια. Τι να κανω; Να την αφήσω και να φύγω απο κοντα της; Περιμενω με αγωνια την γνώμη σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγγέλα μου, προφανώς και πρέπει να φύγεις από κοντά της. Αν η κολλητή σου δεν προσπαθεί εξίσου με εσένα να διατηρήσει τη φιλία σας, δεν κάνει καμιά υποχώρηση και περιμένει πάντα από σένα να κάνεις το πρώτο βήμα, σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σένα αρκετά και δεν έχει νόημα να διατηρείς μια τέτοια φιλία κι ακόμα λιγότερα να τη θεωρείς «κολλητή» σου.

Μάλιστα, όπως μου τα λες τα πράγματα δεν θα σου είναι καθόλου δύσκολο να γλιτώσεις από εκείνη, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μην την ξαναπάρεις τηλέφωνο κι αν τυχόν σε πάρει για να βγείτε, να της πεις απλά ότι έχεις κανονίσει -ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάτσεις μέσα για να δεις ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ