Η κολλητή μου συμπεριφέρεται περίεργα

10.07.2015
Eιναι αδιαφορη στο να βγουμε. Αντιθετα οταν προκειται να επισκεφθω το εξοχικο μου πεταει τη σκουφια της...

Ειμαι κολλητη εδω και 3 χρονια περιπου με μια κοπελα. Το τελευταιο διαστημα ομως δηλαδη τους τελευταιους 3 μηνες περιπου ενω μιλουσαμε καθε μερα τα τηλεφωνηματα εχουν αρεωσει δηλ μπορει να μη μιλησουμε 1-2 μερες δεν μου κανει προτασεις να βγουμε εαν δε της κανω εγω κ ακομα κ αν της κανω βρισκει δικαιολογιες. Ειναι αποτομη πολλες φορες κ καπως ειρωνικη απεναντι μου ενω αλλες φορες μεσα στα μελια. Να προσθεσω οτι θα παμε 3η λυκειου κ κανουμε καλοκαιρινα. Στην αρχη πιστευα πως απλα εχει αγχωθει κ το εχει ρηξει στο διαβασμα. Οντως διαβαζει πολυ αλλα κ τα σκ πχ που δε εχει τπτ να κανει παλι ειναι αδιαφορη στο να βγουμε. Αντιθετα οταν προκειται να επισκεφθω το εξοχικο μου οπου της εχω γνωρησει την παρεα μου κ τα πανε καλα πεταει τη σκουφια της για να ερθει κ μαλιστα μου ζηταει να μιλησω κ στον μπαμπα της για να την αφησει. Επισης μετα απο μερες που ειχαμε να βρεθουμε βγηκαμε ολοι μαζι με την παρεα μου απο την περιοχη μου κ γνωρισε ενα παιδι που της αρεσε κ μιλουσαν. 2 μερες αφοτου εγινε αυτη η συναντηση με πηρε τηλ δευτερα ηταν για να κανονισω εγω να ξανα βγουμε ολοι μαζι το σαββατο για να τον ξανα δει. Αντιθετα για να βγουμε οι 2 μας δεν μου προτεινει πλεον. Μηπως δε θελει να κανουμε πια παρεα; Της εκανα θεμα πριν λιγο καιρο αλλα ειπε πως δεν εχει κατι.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, η "κολλητή" σου δεν είναι ειλικρινής και φαίνεται ότι σε χρησιμοποιεί ανάλογα με τα κέφια της. Μια φιλία τέτοιου είδους δεν έχει κανένα νόημα για σένα. Μπορεί όταν γνωριστήκατε να είχατε ταιριάξει σε κάποια πράγματα, όμως τώρα είναι ξεκάθαρο ότι εκείνη έχει αλλάξει κι ότι δεν παίρνει την ίδια ικανοποίηση από την παρέα σου.

Δεν χρειάζεται να το πάρεις προσωπικά και να πικραθείς, γιατί αυτά τα πράγματα συμβαίνουν πολύ συχνά στις εφηβικές φιλίες καθώς οι άνθρωποι διαμορφώνουν την προσωπικότητα τους και μπορεί να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους καθώς πλησιάζουν προς την ενηλικίωση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απομακρύνεις σιγά-σιγά -ή και γρήγορα-γρήγορα- αυτή την κοπέλα από τη ζωή σου, χωρίς περιττά σχόλια και συζητήσεις. Απλά σταμάτα να την παίρνεις τηλέφωνο και να την προσκαλείς και ταυτόχρονα φρόντισε να βρεις άλλα άτομα που θα εκτιμήσουν ειλικρινά τη συντροφιά σου και θα σου φτιάχνουν το κέφι, αντί να σε ρίχνουν όπως η συγκεκριμένη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ