Δεν εχει ξανακανει σεξ!

22.06.2015
Λεει οτι δεν ειχε βρει την καταλληλη και δεν του εβγαινε. Μπορει αυτο να ειναι δικαιολογια;

Θεια Λουκια γεια σου. Εμαθα κατι που με προβληματιζει πολυ. Ειμαι 19 και πριν μερικες βδομαδες αρχισα να βγαινω με ενα παιδι. Αυτος ειναι 22, και μου αποκαλυψε οτι δεν εχει ξανακανει σεξ. Δεν ειναι οτι δεν ειχε ευκαιριες, ισα ισα ειναι πολυ ομορφος και μου εκανε παρα πολλη εντυπωση το γεγονος αυτο. Λεει δεν ειχε βρει την καταλληλη και δεν του εβγαινε. Μπορει αυτο να ειναι δικαιολογια για κατι αλλο; Τι πιστευεις εσυ; Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ραλλού μου, δεν καταλαβαίνω γιατί προβληματίζεσαι. Αν τον θέλεις και θέλει κι εκείνος να κάνει σεξ μαζί σου, όλα είναι καλά. Εξάλλου για όλους υπάρχει πάντα μια πρώτη φορά, όπως υπήρξε και για σένα κάποτε.

Μάλιστα, θα έχεις την ευκαιρία να μυήσεις έναν άντρα στα «μυστικά» του έρωτα και να τον διαπλάσεις κατά κάποιο τρόπο ώστε να σου ταιριάζει καλύτερα σε σχέση με κάποιον που έχει ήδη διαμορφώσει άποψη και κάποιες συνήθειες στο συγκεκριμένο ζήτημα. Μια δοκιμή θα σε πείσει λοιπόν και οπωσδήποτε αξίζει τον κόπο, αφού είναι ομολογουμένως σπάνια περίπτωση!

Αν βέβαια εκείνος δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου ενώ εσύ θέλεις, τότε δεν έχει και νόημα να ψάχνεις περισσότερο το γιατί και το πώς. Σ' αυτή την περίπτωση, θα πρέπει απλά να πάρεις απόφαση ότι έκανες λάθος διεύθυνση και να πάψεις να χτυπάς «μια πόρτα κλειστή»...