Χαπι της επομενης ημερας και περιοδος!

27.05.2015
Μπορω να παρω το χαπι της επομενης ημερας παρ'ολο που εχω περιοδο...

Αγαπητη θεια Λουκια..χρειαζομαι την βοηθεια σου!!!! Πριν απο 3 εβδομαδες περιπου ελαβα το χαπι της επομενης ημερας...οπως ηταν αναμενομενο η περιοδος μου ηρθε νωριτερα.κανονικα ειναι να μου ξαναερθει σε 16 ημερες απο σημερα..σημερα εκανα σεξ με το αγορι μου και παρ'ολο που με διαβεβαιωσε πως δεν συνεβη καποιο ατυχημα εγω φοβαμαι και θελω να παρω το χαπι της επομενης ημερας. Λιγες ωρες μετα την σεξουαλικη πραξη παρατηρησα καποιες σταγονες αιματος στο εσωρουχο μου. Η απορια μου ειναι αν μπορω να παρω το χαπι της επομενης ημερας παρ'ολο που εχω περιοδο... Α και αλλη μια ερωτηση αγαπημενη μου θεια Λουκια, πειραζει αν παρω το χαπι αυτο για δευτερη φορα μεσα στον ιδιο μηνα? Ουφ αυτα ειχα να πω....σε παρακαλω απαντησε μου το συντομότερο δυνατο .

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαράκι μου, ακόμη κι αν το αίμα που είδες δεν είναι περίοδος, δεν θα είχες πρόβλημα να πάρεις το χάπι της επόμενης μέρας, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι στον επόμενο κύκλο σου –ο μήνας ημερολογιακά δεν μετράει. Αν πάλι είναι περίοδος, δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι καν, αφού είναι πρακτικά αδύνατον να μείνεις έγκυος την πρώτη μέρα της περιόδου σου.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον είναι σίγουρο ότι το αγόρι σου δεν τελείωσε μέσα σου είναι υπερβολή να το πάρεις. Βλέπεις, το χάπι της επόμενης μέρας δεν είναι καραμέλα, αλλά αντισύλληψη έκτακτης ανάγκης στην οποία δεν θα πρέπει να καταφεύγεις για ψύλλου πήδημα –άσε που δεν πιάνει και πάντα.

Αντίθετα, αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή αποκλειστική σχέση, καλύτερα να σκεφτείς το αντισυλληπτικό χάπι, το οποίο σου προσφέρει αξιόπιστη και ασφαλή προστασία από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη κάθε φορά που κάνεις έρωτα. Αρκεί να συμφωνήσει κι ο γυναικολόγος σου βέβαια.